Home » Keukenleverancier

Keukenleverancier

Bent u als projectontwikkelaar, aannemer of belegger op zoek naar een betrouwbare keukenleverancier? Bij Gennu hebben we inmiddels al meer dan 45 jaar ervaring op de projectenmarkt. Hierdoor hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van keukens voor opdrachtgevers en hun klanten.

Een betrokken partner

Wanneer u kiest voor Gennu als uw keukenleverancier, staan wij niet alleen voor u klaar als leverancier, maar denken wij uiteraard ook graag met u mee over de invulling van uw project als adviseringspartner. U bent bij ons dan ook verzekerd van optimale betrokkenheid bij uw project. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het samen maken van bewuste keuzes essentieel is voor een succesvol resultaat. Onze specialisten zijn stuk voor stuk ervaren, waardoor zij u kunnen voorzien van inventieve ideeën en de juiste ontwerpen. Gennu neemt als leverancier en specialist op het gebied van projectkeukens bovendien graag alle zorg voor u uit handen!

Keukens voor ieder project

Vanuit onze verschillende vestigingen bedienen wij opdrachtgevers in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide keukenassortiment en de vele mogelijkheden, kunnen wij als keukenleverancier voor iedere doelgroep, voor ieder project en voor ieder budget een passende keukenoplossing bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld keukens voor nieuwbouwwoningen en keukens voor sociale huurwoningen, maar ook wanneer u op zoek bent naar keukens voor zorginstellingen of kantoor keukens, bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van Gennu

  • Keukenoplossingen voor zowel het lage-, middenklasse- en luxe segment
  • Groot aanbod (duurzame) projectkeukens
  • Ruime keuze uit keukens in diverse opstellingen en stijlen
  • Volledig afgestemd op uw wensen en die van de doelgroep
  • Keukens op maat geleverd en gemonteerd
  • Coördinatie wordt van A tot Z voor u uit handen genomen
  • Optimale betrokkenheid als keukenleverancier, adviseringspartner én projectpartner

Gennu als uw keukenleverancier

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u als adviseringspartner, projectpartner en keukenleverancier te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze accountmanagers. Vul hiervoor het online contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 033 - 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief