Home » Inspiratie events

Inspiratie events

Wij willen onze gezamenlijke klant de beste ervaring en informatie geven. Daarom biedt Gennu de mogelijkheid tot het organiseren van inspiratie events voor onze gezamenlijke klant in een van de showrooms van onze partners. Als Gennu begrijpen wij als geen ander wat onze klant nodig heeft.

Een warm ontvangst met uitgebreide informatie

Tijdens onze inspiratie events zorgen wij voor een warm ontvangst van onze klant. Onze gezamenlijke klant zal worden voorzien van uitgebreide informatie over onze diverse keukenstijlen- en opstellingen. Tijdens de bijeenkomst kunnen zij het ruime aanbod aan kleuren, materialen, fronten, keukenapparatuur, werkbladen en keukengrepen bekijken. Zo kan onze gezamenlijke klant alle mogelijkheden goed doordenken en hun droomkeuken samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk voor andere projectpartners (bijvoorbeeld deuren en domotica) om hun thema-presentaties te organiseren en zich manifesteren. Voor elke (toekomstige)koper is het dan ook meer dan de moeite om te komen.

Inspiratie event inplannen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een event en hoe dit voor onze gezamenlijke klant georganiseerd kan worden? Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief