Home » Kantoor keuken

Kantoor keuken

Gennu levert betrouwbare keukens voor ieder project. Zo zijn wij tevens een keukenpartner die kwalitatieve en mooie pantry’s en complete keukens voor kantoren realiseert. De keuken is tegenwoordig vaak het hart van het huis, maar ook op kantoor heeft de keuken meestal een belangrijke functie. Bij Gennu weten we aan welke eisen een keuken op kantoor moet voldoen en denken we graag met u mee over de invulling van de keuken.

Kantoor keuken op maat

Veel werknemers brengen jaarlijks heel wat uren door op kantoor. Hierdoor is een goed uitgeruste keuken vaak een must. Of er nu een simpele kantoor keuken gecreëerd moet worden of u het juist groter aan wilt pakken door van de keuken een gezellige plek te maken om met collega’s in samen te komen, bij Gennu is alles mogelijk! Wij beschikken over een ruim aanbod aan keukenstijlen en een breed scala aan keukengrepen, fronten en apparatuur, waardoor we voor elk kantoor een passende keukenoplossing kunnen bieden.

Kantoorpand keuken | Gennu

Betrokken keukenpartner

Bij Gennu vinden we het belangrijk om al vanaf het begin een goede samenwerking op te zetten. In combinatie met het samen maken van bewuste beslissingen, kunnen we een mooi eindresultaat garanderen die past binnen uw wensen, eisen én budget.

Professioneel advies door Gennu

Heeft u interesse in de keukens van Gennu voor uw kantoorpand? Of wenst u graag voorzien te worden van professioneel advies? Onze accountmanagers staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van vakkundig advies. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in via het online contactformulier of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 033 - 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief