Home » Certificeringen

Certificeringen

Bij Gennu staat gezond leven hoog in het vaandel. Gennu werkt uitsluitend met producten van producenten die binnen hun specialisme dagelijks met hun Sustainable Development Goals bezig zijn en op enigerlei vorm door een daarvoor bevoegde instantie (periodiek) geauditeerd worden. Al onze producerende partners beschikken dan ook over verschillende certificaten, waarmee we u en onze gezamenlijke kopers garanties, zekerheid en vertrouwen geven voor een kwalitatief hoogwaardige en duurzame aankoop van een nieuwe keuken. Een aantal hebben we voor u op een rijtje gezet;

Gennu en partners FSC- en PEFC gecertificeerd

Doordat Gennu FSC- en/of PEFC-gecertificeerd is, bent u en zijn onze gezamenlijke klanten verzekerd van een hoog kwalitatieve en duurzame aankoop. Deze twee keurmerken geven namelijk aan dat we er mede voor zorgen dat bossen over de hele wereld behouden kunnen blijven door middel van verantwoord bosbeheer. Hierbij wordt rekening gehouden met een duurzame balans tussen ecologische, sociale en economische belangen.

Om producten als duurzaam te kunnen aanmerken, kopen wij onze producten in bij toeleveranciers die op duurzaamheid gecertificeerd zijn en zien wij erop toe dat de producten worden geleverd volgens deze richtlijnen. Zo zijn de keukenmeubelen van concept130, Systemat en Pronorm bijvoorbeeld PEFC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout uit duurzame en sociaal beheerde bossen komt. Hierdoor dragen we direct bij aan de bescherming van wereldwijde bossen én aan een gezonde leefomgeving!

FSC en PEFC label | Gennu

Gennu als uw keukenpartner

Kiest u voor Gennu als uw keukenpartner, dan maakt u dus een verantwoorde en goede keuze! Wilt u graag meer weten over bovenstaande certificeringen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten via projectsecretariaat@gennu.nl of via 033 – 247 40 76!

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief