Home » Keuken nieuwbouwwoning

Keuken nieuwbouwwoning

Gennu voorziet iedere projectontwikkelaar van keukens op maat. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om keukens voor nieuwbouwwoningen of keukens voor reeds bestaande woningprojecten. De keukens worden naar uw wensen én die van de doelgroep op maat geleverd en gemonteerd. Voor de juiste keukenoplossingen hebben veel projectontwikkelaars hun weg al gevonden naar Gennu. Sinds onze oprichting hebben wij inmiddels al meer dan 80.000 consumenten mogen voorzien van een keuken. Bent u op zoek naar een leverancier voor nieuwbouwwoning keukens? Dan bent u bij Gennu dus aan het juiste adres!

Ruim aanbod keukens

Ons assortiment is zo uitgebreid dat er voor elk soort nieuwbouwwoning wel een geschikte keuken te vinden is. Zo hebben wij keukens voor het luxe koopsegment, maar beschikken we tevens over meer gestandaardiseerde keukens voor huurwoningen. Er is altijd wel een keukenmerk in ons assortiment dat aansluit bij uw project. Ongeacht de keuze; met onze stijlvolle keukens maken wij plezierig wonen en gezond leven voor iedereen mogelijk!

Voordelen van onze keukens

Inmiddels hebben wij met meer dan 45 jaar ervaring op de projectenmarkt al veel opdrachtgevers mogen voorzien van keukens voor nieuwbouwwoningen. Service en flexibiliteit staan bij Gennu hoog in het vaandel en we nemen uw zorgen dan ook graag uit handen. Wij denken tijdens het project niet alleen als leverancier met u mee, maar vooral als adviseringspartner. Samen de juiste én bewuste keuzes maken is namelijk essentieel voor een succesvol resultaat. Onze betrokkenheid begint daarom al bij de voorbereiding: onze specialisten bieden u ideeën en ontwerpen, waarna deze worden uitgewerkt tot in de details. Bij Gennu bent u in ieder geval gegarandeerd van:

  • een breed aanbod aan projectkeukens;
  • vakkundige begeleiding van begin tot eind;
  • communicatieve ondersteuning t.b.v. adverteren;
  • overzichtelijke digitale keukenpresentaties;
  • optimalisatie van modelwoningen.

Keuken nieuwbouwwoning in samenwerking met Gennu

Bent u op zoek naar een keuken voor een nieuwbouwwoning en bent u benieuwd wat Gennu voor u kan betekenen? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers. Onze accountmanagers voorzien u graag van vakkundig advies. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 033 - 247 40 76 of via het online contactformulier op onze website.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief