Home » Onze oorsprong

De oorsprong van Gennu

Vanaf 1 april 2023 gaan Nuva Projecten en Eigenhuis Projecten samen verder als Gennu. Met onze 71 jaar aan gezamenlijke ervaring bieden wij voor iedere generatie de beste keukenoplossing.

Nuva Projecten en Eigenhuis Projecten

Al ruim 20 jaar is Nuva Projecten een grote speler in de zakelijke markt. Vanaf 1996 start Eigenhuis met de zakelijke markt en leggen ze de fundering voor de toekomst. Vanaf 1 april 2023 gaan Nuva Projecten en Eigenhuis Projecten samen verder als Gennu. Één sterk merk met maar liefst 21 inspiratiestores door heel Nederland.

Alle expertise in huis

We zijn er trots op dat Gennu vandaag de dag functioneert als zelfstandige identiteit met alle expertise in eigen huis. Naast een voltallig accountmanagement, hebben we tevens onze eigen coördinatoren, illustrators, projectleiders en technisch adviseurs én werken we intensief samen met externe specialisten. Alle projecten waarbij er geen individualistische keuzes gemaakt hoeven te worden, worden bovendien veelal onder supervisie van één vaste contactpersoon en vanuit een centraal punt gecoördineerd.

Inspiratiecentra door heel het land

Gennu is thuis in zowel huur- als koopprojecten. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van onder andere doelgroep en segmentatie, koppelen we u aan de passende locatie. In totaal kennen we maar liefst 21 locaties in heel het land, waardoor we in staat zijn om projecten optimaal te kunnen bedienen.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief