Home » Woningwaarderingsstelsel

Woningwaarderings-stelsel

Met het woningwaarderingsstelsel (ook wel huurpunten-stelsel) wordt de kwaliteit van een huurwoning uitgedrukt in een aantal punten. Aan dit aantal punten hangt een maximaal toegestane huurprijs. Eén van de onderdelen in de huurwoning waardoor het aantal huurpunten omhoog kan gaan, is de keuken. Bij Gennu houden we altijd zoveel mogelijk rekening met de factoren die invloed hebben op het totale aantal huurpunten.

Luxe en uitrusting van de keuken

Alle voor- en nadelen van de huurwoning worden in het Woningwaarderingsstelsel op een rij gezet, om vervolgens tot een reële huurprijs te komen. Naast onder andere de soort woning, het energielabel en het bouwjaar, wordt tevens de luxe en uitstraling van de keuken hierin meegerekend. Zonder al te veel te investeren kunnen er, alleen al door de keuken op een slimme manier te ontwerpen of door slimme veranderingen aan te brengen in het huidige keukenontwerp, meer huurpunten worden toegekend. Met als resultaat een hogere huuropbrengst!

Keukens voor in de verhuur sector | Gennu

Extra huurpunten verdienen met de keuken

Bij Gennu weten we precies waaraan een keuken ten minste moet voldoen om huurpunten te ontvangen. Is de ruimte en het budget er om de keuken uit te breiden? Ook dan weten we precies wat er nodig is in de keuken om extra huurpunten te verdienen. Dankzij specifieke uitbreidingen en een kwalitatief goede afwerking van de keuken, kunnen de toegekende punten maximaal worden verdubbeld.

Keuken huursector | Gennu

Keukenpartner voor huurwoningen

Bent u als projectontwikkelaar, corporatie of belegger op zoek naar keukens voor huurwoningen of bent u op zoek naar een specialist voor renovatie of verbouwing van bestaande keukens? Dan zijn wij graag uw keukenpartner! Tijdens het (her)ontwerpen en plaatsen van de keuken houden we rekening met het huurpunten-stelsel, zodat er een zo hoog mogelijke winst behaald kan worden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief