Generation Z - Een functionele en fijne keuken

Kenmerkend voor Generation Z is een generatie die ten opzichte van voorgaande generaties veel bewuster om gaan met duurzaamheid en gevolgen van ons handelen in de breedste zin van het woord. Door hoge mate van digitalisering is dit de generatie die zichzelf als digitale wereldburger mag betitelen (social media, reviews etc.). Tot slot is de pragmatische aanpak in keuzes maken er één waar je niet omheen kunt.

De moderne keuken fungeert voor Generation Z als een functionele plek die fijn aanvoelt om in te werken en leven. Voor Generation Z is het hierbij bovendien belangrijk dat de keuken niet alleen een ontwerp heeft die aansluit bij hun wensen, maar tevens dat de keuken is afgestemd op de wensen qua materialiteit en duurzaamheid. Passend bij hun financiële mogelijkheden, daar het voor deze generatie niet vanzelfsprekend is om fulltime te werken. Bij Gennu begrijpen we dat starters niet altijd even veel te besteden hebben. Daarom bieden we ook voor starters genoeg mogelijkheden op het gebied van betaalbare keukens waarbij je geen concessies hoeft te doen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit!

Keukens voor jongvolwassenen | Gennu

Smart in te richten keukens

Dankzij de door ons voorgeselecteerde multi brand stores, welke verspreid zitten door heel Nederland, zijn we bij Gennu in staat om keukens en inbouwapparatuur van verschillende merken te leveren. En misschien nog wel belangrijker voor Generation Z: deze keukens en inbouwapparatuur kunnen we leveren in verschillende prijsklassen zonder concessie te moeten doen voor hetgeen ze staan. Door de veelal beperkte ruimte in de starterswoning, bieden we smart vormgegeven oplossingen aan. Door smart in te richten, profiteert Generation Z optimaal van de beschikbare ruimte. Uiteraard is het geheel aan de koper welke keukenapparatuur er in de keuken verwerkt wordt. Van compacte combi stoomovens en smalle inductiekookplaten, tot ruimtebesparende en energiezuinige vaatwassers en koeloplossingen: samen met onze gezamenlijke kopers zorgen we voor een fijne, duurzame én betaalbare leefkeuken!

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Keukens Generation Z | Gennu
Generation Z keukenoplossing | Gennu
Pronorm hoogwaardige keukens | Eigenhuis Keukens
Icon keukenmerken | Gennu

Keukenmerken voor de starter

Dankzij het ruime keukenassortiment van onze keukenpartners, weten we bij Gennu voor elk soort project en voor iedere doelgroep altijd een perfect passende keukenoplossing te vinden. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een keuken voor de starter of voor een groot gezin en of het om een luxe koopwoning of juist om een huurwoning gaat. Wij bieden altijd een oplossing die bij uw project past. Wanneer u voor uw project op zoek bent naar keukens voor de starter, dan kunnen wij onder andere ons merk concept130 aanraden.

concept130 keuken voor huurwoning | Gennu

concept130

Dankzij het multifunctionele en creatieve rastersysteem van concept130, kunnen unieke keukenideeën tot leven worden gebracht. Omdat de mogelijkheden op het gebied van onder andere inrichting, samenstelling en techniek enorm zijn, stellen we Generation Z in staat om hun eigen droomkeuken werkelijkheid te laten worden! Keukens van dit merk voldoen bovendien aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid (geheel klimaatneutraal geproduceerd, gerecyclede componenten, waterdragende lakken etc.) én kwaliteit.

Lees meer
Passende keukenoplossing voor uw project

Geld is maar één keer uit te geven. Bij zo’n belangrijke aankoop als een nieuwe keuken, begrijpen we dat u een keukenleverancier zoekt die daar oog voor heeft. Bij Gennu bieden we keukenadvies op maat, afgestemd op het type project, woning én doelgroep. Samen met onze gezamenlijke kopers zorgen we ervoor dat we een functionele plek creëren, die het leven van Generation Z net een stukje gemakkelijker en fijner maakt. Het beschikbare budget, goede kwaliteit, een perfecte service én helder advies zetten we hierbij centraal. U bent altijd van harte welkom om de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Neem contact op met één van onze specialisten om vervolgens dat heerlijke kopje koffie of thee te komen drinken in één van de showrooms die het best aansluit op de doelgroep en bijpassend segment!

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief