Home » Onze keukenmerken » concept130

concept130 keukens

Elke keuken is altijd een perfecte match met concept130! De keukens uit deze lijn staan bekend om hun moderniteit en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit. Dankzij het multifunctionele rastersysteem kunnen veel keukenideeën tot werkelijkheid worden gebracht.

Individuele keukenoplossingen

In het assortiment van concept130 zijn front overstijgend veel mogelijkheden opgenomen wat betreft samenstelling, inrichting, techniek en accessoires. Door het smart gekaderde assortiment ligt hierdoor de prijskwaliteitverhouding op een extreem hoog niveau waarbij de leverbetrouwbaarheid voor menig concurrent niet haalbaar is. Hierdoor passen de keukens uit deze keukenlijn perfect bij menig doelgroep en bij elk soort project waar omvang geen rol speelt. De vele mogelijkheden in kasten zorgen er bovendien voor dat ondanks het smart samengestelde frontenassortiment, keukens geheel naar uw wensen en die van de kopers gerealiseerd kunnen worden.

Trendsettend en innovatief

Voor concept130 zijn keukens veel meer dan alleen de som van individuele bouwstenen. Binnen de innovatieve keukenlijn worden alle onderdelen die het werken en wonen in de keuken aangenaam maken, op de juiste wijze gecombineerd. Met het smart samengestelde assortiment, de nieuwste technologieën en mogelijkheden, is onze gezamenlijke koper met een concept130 keuken verzekerd van jarenlang keukenplezier.

Duurzame keukens

Häcker, de producent van concept130 keukens, hecht veel waarde aan duurzaamheid. Binnen het bedrijf wordt er continu gestreefd naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Zo wordt er bijvoorbeeld in de fabriek gebruikgemaakt van emissiearme waterlaksystemen, welke bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast zijn alle houtdelen van deze keukenlijn PEFC-gecertificeerd en is de hoeveelheid formaldehyde sterk gereduceerd (deze ligt zelfs 50% lager dan de geldende E05 Europese norm). Dit alles draagt niet enkel positief bij aan de belasting op het milieu, maar tevens aan een beter binnenhuisklimaat en dus een verbetering van de levenskwaliteit van onze gezamenlijke kopers.

Meer informatie over concept130 keukens

Wenst u meer informatie te ontvangen over de schitterende keukenlijn van concept130? U neemt eenvoudig contact met ons op via het online contactformulier of door te bellen naar 033 – 247 40 76.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief