Home » De mens centraal

De mens centraal

Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit betekent dat we tevens rekening houden met de mensen om ons heen. Onze bedrijfsvoering richt zich dan ook grotendeels op het welzijn van mensen binnen én buiten de organisatie. Daarnaast focussen wij ons op een gezonde leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties.

Onze bedrijfscultuur

Bij Gennu staat de mens centraal. Al jaren staat gezondheid en welzijn op de voorgrond, maar door de huidige wereldsituatie ligt de focus hier nog meer op en vallen we terug op onze basisbehoeften. Openheid, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn binnen onze prettige bedrijfscultuur dan ook enkele belangrijke pijlers. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door een persoonlijke en eerlijke benadering.

Klimaat en leefomgeving

Bij Gennu streven we naar een energie- en milieupolitiek, waarbij we de hoogste eisen voor mens en natuur willen vervullen. De keukenmeubelen van onze partners excelleren op het gebied waarop deze worden geproduceerd, het energie- en waterverbruik én de houdbaarheidsduur van de producten. Hierdoor hebben de producten niet alleen een positieve invloed op het minder belasten van het milieu, maar tevens op de gezondheid van onze klanten en hun omgeving!

Onze belofte

Onze belofte "Met stijlvolle keukens maken we plezierig wonen en gezond leven voor iedereen mogelijk" sluit perfect aan op het feit dat wij de mens centraal zetten. Wij dragen graag ons steentje bij aan een 'betere' wereld! Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief