Home » Onze keukenmerken » Systemat

Systemat keukens

Elegant en charismatisch. Dat zijn enkele trefwoorden die de keukens van Systemat omschrijven. De keukens binnen deze keukenlijn staan verder bekend om hun design, overtuigd door de synthese van een goed doordachte en creatieve vormgeving. Systemat keukens maken een grote mate van vrijheid in samenstelling en vormgeving mogelijk door onder andere de vele opties in breedtes, dieptes, hoogtes en kleuren.

Elegante design keukens

Systemat staat voor geavanceerde keukenoplossingen met een uitstekend ontwerp. Bij het produceren van Systemat keukens worden alleen de beste ingrediënten gebruikt: hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en slimme details. Met als resultaat doordachte keukenmeubelen met een duidelijk concept, esthetische vormen en fantasierijke functies. Zo wordt de keuken een bijzondere ruimte om te koken, te leven én te genieten van het leven!

Veelzijdige keukens

Met de keuze uit vijf programma’s met maar liefst 190 kleuren, kan de consument de keuken zo kleurrijk en veelzijdig als gewenst maken. Creatieve keukendromen en keukens met een individuele uitstraling worden op deze manier werkelijkheid. Bovendien geniet de consument met een Systemat keuken van optimaal gebruiksgemak. Mede dankzij de innovatieve oplossingen voor kasten en lades, een nieuw verlichtingsconcept, compleet uittrekbare elementen en een slimme inrichting. We durven gerust te zeggen dat een eyecatcher in de woning met Systemat al snel is gerealiseerd!

Duurzaamheid van de Systemat keukens

Tijdens de productie van Systemat keukens wordt ernaar gestreefd om natuurlijke hulpbronnen te beschermen en de milieuprestaties en duurzaamheid continu te verbeteren. Een gezonde omgeving levert immers een grote bijdrage aan een gezonde leefwijze. In alle houtproducten van Systemat keukens is de formaldehyde sterk gereduceerd. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van de binnenlucht en tevens voor verbetering van de levenskwaliteit van onze gezamenlijke kopers. Alle houtdelen zijn bovendien PEFC-gecertificeerd.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief