Home » Keuken zorginstelling

Keuken zorginstelling

Bent u op zoek naar een keukenpartner die mooie en kwalitatieve keukens in zorginstellingen kan realiseren? Gennu is er niet alleen voor de woningbouw, maar ook zeker voor zorginstellingen! Keukens voor bedrijven uit deze sector moeten aan andere eisen voldoen dan andere keukens. De keukens dienen namelijk op zowel ergonomisch vlak als esthetisch vlak perfect aan te sluiten op de mogelijkheden en behoeften van de gebruikers. Deze gebruikers zijn bijvoorbeeld senioren met een vorm van dementie of 55-plussers. Wij denken graag met u mee over de invulling van keukenruimtes van bijvoorbeeld groepswoningen of dagbestedingsruimtes.

Op maat gemaakte keuken voor zorginstelling

Gennu gaat graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken en om de keukenoplossing te bieden waar in uw zorginstelling behoefte aan is. Met ons ruime aanbod aan keukenstijlen, een breed scala aan fronten, handgrepen, kleuren én apparatuur, kunnen wij u ervan verzekeren dat er altijd wel een passende en gewenste keukenoplossing is waar u én de eindgebruikers tevreden mee zijn.

Professioneel advies gedurende project

Tijdens elk project is een vaste accountmanager van Gennu uw aanspreekpunt en voorziet hij u bovendien van vakkundig advies. Wij vinden het immers belangrijk om de betrokkenheid bij elk project hoog te houden. Nadat de eisen en wensen zijn besproken, werken onze specialisten de nieuwe keuken uit in een 0-tekening, waarbij gebruik wordt gemaakt van AutoCAD of Revit. Deze tekening zullen wij aanpassen tot het moment dat we de perfecte keuken voor u hebben samengesteld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in de projectkeukens van Gennu voor uw zorginstelling? Uiteraard bent u bij ons van harte welkom, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een passende keuken. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met één van onze accountmanagers via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief