Home » Nieuwbouw keuken

Nieuwbouw keuken

Al ruim 45 jaar is Gennu specialist in de ontwikkeling van projectkeukens. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd van een passende oplossing voor ieder project. Wij verzorgen al jaren nieuwbouw keukens voor een grote diversiteit aan nieuwbouwprojecten. Hierbij werken wij actief samen met projectontwikkelaars en beleggers. Gezamenlijk gaan we dan ook aan de slag om binnen het door u gerealiseerde concept en de beschikbare budgetten de keuken te ontwerpen die de nieuwbouwwoningen zullen completeren.

Gennu als expert voor uw keuken

Bij Gennu staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij ondersteunen u dan ook graag tijdens het gehele proces voor het creëren van een complete en volmaakte nieuwbouwwoning. Uiteraard werken we gedurende het traject nauw met u samen. Als ontwikkelaar wilt u graag het overzicht bewaren, daarom ontzorgen wij u volledig in de ontwikkeling van de nieuwbouw keukens. U richt zich op de bouw van de nieuwbouwwoningen, wij richten ons op de correcte bestelling, levering en plaatsing van de keuken. Hierin nemen wij bovendien de wensen van u en de eventuele wensen van toekomstige bewoners mee.

Diverse keukenopstellingen

Ons assortiment aan nieuwbouw keukens is zo samengesteld dat het voor ieder project en de daarbij behorende doelgroep passend kan worden opgeleverd. Of het nu gaat om keukens binnen de hogere prijsklassen of een keuken voor het minder luxe segment, bij ons vindt u altijd een keuken die perfect past bij uw project. Het aanbod bestaat uit bekende keukenmerken als SieMatic, concept130, Systemat en Pronorm.

Gennu als uw partner

Gennu is de geschikte projectpartner en kan u voorzien van gedegen advies tijdens uw nieuwbouwproject. De opgedane ervaring in het leveren en plaatsen van nieuwbouw keukens zorgt er bovendien voor dat wij u hierin volledig kunnen ontzien. U als klant staat centraal en dat merkt u al vanaf het moment dat u onze showroom binnenloopt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg bij het vinden van een passende nieuwbouw keuken voor uw project. Plan daarom vandaag nog een vrijblijvende afspraak in met één van onze accountmanagers. Hiervoor kunt u ons online contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken via 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief