Home » Keukenadvies aan huis

Keukenadvies aan huis

Bij Gennu bieden we graag de beste service. Het is voor onze gezamenlijke kopers dan ook mogelijk om advies te krijgen van een keukenadviseur aan huis. Hebben de kopers geen tijd om tijdens de reguliere openingstijden bij één van onze vestigingen langs te komen? Of vinden ze het simpelweg fijner om keukenadvies aan huis te ontvangen? Dan komen wij graag bij de kopers thuis op bezoek. We bespreken de keukenwensen dan letterlijk bij hen aan de keukentafel.

Voordelen keukenadvies aan huis

Een keukenadviseur aan huis biedt verschillende voordelen. Niet alleen scheelt het de koper tijd, de afspraak kan bovendien ingepland worden op een tijdstip dat het de koper schikt. Zo is het ook mogelijk om in het weekend en ’s avonds een thuisadviesafspraak te maken. Bij een thuisadviesafspraak zal de adviseur die langskomt stalen meenemen van diverse materialen en kleuren, zodat de kopers een duidelijk beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Wij denken graag efficiënt mee over de best passende keukenoplossing!

Keukenadvies in alle rust

Wanneer onze gezamenlijke kopers toch liever naar één van onze showrooms willen komen, maar wel in alle rust hun keuken willen samenstellen met één van onze adviseurs, dan is het tevens mogelijk voor hen om een private shopping afspraak te maken. Uiteraard houden we zowel tijdens het private shoppen als tijdens een thuisadviesafspraak rekening met de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot Covid-19.

Afspraak inplannen voor keukenadvies aan huis

Wanneer onze gezamenlijke klanten geïnteresseerd zijn in keukenadvies aan huis, dan kunnen zij contact met ons opnemen om hiervoor een afspraak in te plannen op een datum dat hen schikt. De afspraak kan telefonisch gemaakt worden door contact op te nemen met de showroom die is gekoppeld aan het desbetreffende project.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief