Home » Private shopping

Private shopping

Bij Gennu gaan we door met onze services waar een ander stopt. Hebben onze gezamenlijke kopers tijdens de reguliere openingstijden van de showrooms geen tijd om een bezoekje te brengen of willen zij bijvoorbeeld door zijn of haar bekendheid graag in alle rust geholpen worden? We bieden de mogelijkheid om geheel private te komen shoppen in één van de door ons geselecteerde showrooms.

Voordelen private shoppen

Tijdens een private shopping afspraak is de showroom helemaal voor de klant alleen. Zo kunnen ze samen met een keukenadviseur in alle rust de keukens in de showroom bekijken, zich uitgebreid laten informeren en de materialen 'voelen' om tot het ontwerp van zijn of haar droomkeuken te komen. Het maken van een private shopping afspraak biedt een uitkomst wanneer onze klant geen tijd heeft om de showroom tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken, maar tevens wanneer hij of zij bijvoorbeeld in een kwetsbare groep valt en graag op een zo veilig mogelijke manier een keuken samen wil stellen.

Private shopping afspraak inplannen

Heeft onze gezamenlijke klant interesse om een private shopping afspraak in te plannen bij één van de door ons geselecteerde showrooms? Dan kan hij of zij telefonisch contact opnemen met de showroom die is gekoppeld aan het desbetreffende project.

Thuisadviesafspraak

We bieden tevens de mogelijkheid om een thuisadviesafspaak in te plannen. Eén van onze keukenadviseurs komt dan bij onze gezamenlijke klant thuis langs om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Een thuisadviesafspraak kan bovendien ook buiten de reguliere openingstijden van de showrooms om ingepland worden.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten

Private shopping afspraak inplannen

Heeft onze gezamenlijke klant interesse om een private shopping afspraak in te plannen bij één van onze showrooms? Dan kan hij of zij telefonisch contact opnemen met de showroom die is gekoppeld aan het desbetreffende project.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief