Home » Nieuwe keuken sociale huurwoning

Nieuwe keuken sociale huurwoning

Bent u op zoek naar nieuwe keukens voor uw sociale huurwoningen project? Gennu helpt u graag bij het realiseren en plaatsen van standaard kwalitatieve keukens voor sociale huurwoningen. Omdat wij begrijpen dat iedere doelgroep anders is, kunnen wij u voor elk soort project altijd een passende keukenoplossing bieden. Voor zowel vrije sector huurwoningen, als voor sociale huurwoningen kunt u bij ons terecht voor tal van mogelijkheden.

Nieuwe keukens voor sociale huurwoningen op maat

Bij Gennu werken we samen met diverse opdrachtgevers uit het hele land. Dankzij ons multi brand keukenassortiment kunnen wij u ervan verzekeren dat wij een keuken kunnen samenstellen die aansluit op de wensen van elke projectontwikkelaar, rekening houdend met de doelgroep én het budget. Zo kunnen standaard keukens voor sociale huurwoningen geheel naar eigen wens worden vormgegeven. Naast dat u kunt kiezen uit alle keukenopstellingen, kunt u uiteraard tevens kiezen voor de gewenste kleur(en) én keukenapparatuur.

Professioneel en betrouwbaar advies

Veel projectontwikkelaars die op zoek zijn naar nieuwe keukens voor sociale huurwoningen, laten zich begeleiden door de accountmanagers van Gennu om zich te laten voorzien van vakkundig en betrouwbaar advies. Wij vinden het enorm belangrijk dat de betrokkenheid hoog is bij ieder project. Er zal dan ook altijd een vaste accountmanager voor u klaarstaan, die tijdens het gehele woningbouwproject u zal bijstaan en uw vaste aanspreekpunt is. De keukens worden compleet uitgewerkt in een 0-tekening, die in AutoCAD of Revit wordt ontwikkeld door onze specialisten.

Geschikte keukens sociale huurwoning

De keukens van concept130, Systemat en Pronorm zijn perfect geschikt voor het huursegment. De keukens binnen deze lijnen zijn geschikt voor zowel sociale huurwoningen, als voor vrije sector huurwoningen. De keukens beschikken over de juiste technieken en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Bovendien is elke keuken volledig naar uw wens en doelgroep vorm te geven.

Dé keukenpartner voor uw project

Heeft u interesse in de nieuwe keukens voor sociale huurwoningen van Gennu? Wij helpen u graag verder met het vinden van een passende keukenoplossing. Neem voor meer informatie gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 033 – 247 40 76. Wilt u alvast een vrijblijvende afspraak inplannen met één van onze accountmanagers? Ook dat is mogelijk! Vul het online contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Gedurende het gehele traject zal de accountmanager uw vaste aanspreekpunt blijven, zodat we kunnen garanderen dat bij elk probleem of elke vraag snel geschakeld kan worden.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief