Home » Keukenoplossingen voor gespecialiseerde opdrachtgevers » Gennu voor corporaties en beleggers

Gennu voor corporaties en beleggers

Voor corporaties en beleggers biedt Gennu een uitgebreide keuze in keukens voor elk budget. Wat voor soort project het ook is, wij kunnen u altijd voorzien van een keukenoplossing op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring als leverancier van projectkeukens, bent u bovendien verzekerd van een gerenommeerde en betrouwbare keukenpartner!

Projectkeukens voor corporaties en beleggers

Gennu ontwerpt en installeert keukens voor renovatie-, verbouw- en nieuwbouwprojecten. Moeten er bestaande keukens vervangen worden of wilt u juist een serie keukens laten plaatsen voor een nieuw appartementencomplex? Geen probleem, Gennu regelt het graag voor u! Een vaste accountmanager voorziet u gedurende het gehele proces van professionele begeleiding en vakkundig keukenadvies. Enkele facts van hetgeen we bieden:

  • montage capaciteit 100 keukens per week
  • hoge leverbetrouwbaarheid
  • verlengde garantietermijnen
  • nalevergarantie
  • service paspoort

Ruim aanbod keukens voor iedere doelgroep

Ons keukenaanbod is ruim en divers. In de showrooms van onze keukenpartners kunt u terecht voor vele soorten opstellingen, fronten, kleuren, materialen en apparatuur. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende topmerken, waaronder SieMatic en concept130. Hierdoor stellen wij u in staat om, samen met ons, keukens te ontwerpen die passen binnen het budget en perfect aansluiten bij uw project en doelgroep.

Betrokkenheid van A tot Z

Wanneer u kiest voor Gennu als uw keukenpartner, kunnen wij u verzekeren van een hoge betrokkenheid, kwaliteit, ruime garantie en een goede service. Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken aan één van onze accountmanagers, waarna wij met een passend voorstel komen. Laat u informeren over de mogelijkheden door één van onze specialisten.

Projectkeukens voor aannemers en projectontwikkelaars

Uiteraard kunt u niet alleen als corporatie of belegger bij Gennu terecht, maar ontwikkelen wij als gerenommeerde partij voor de zakelijke markt keukens voor iedere doelgroep. Ook voor u als projectontwikkelaar of aannemer kunnen wij van betekenis zijn.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief