Home » Keukenoplossingen voor gespecialiseerde opdrachtgevers » Gennu voor projectontwikkelaars

Gennu voor projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars weten Gennu te vinden voor advies en het delen van vraagstukken hoe de keukenruimte het best kan worden ingericht. Wat is de beste oplossing voor deze ruimte in deze regio en specifieke doelgroep. Vanuit een breed uitgebalanceerd assortiment in verschillende prijsklassen, bieden we altijd de meest kwalitatieve oplossing aan. Coördinatie vindt vanuit Gennu plaats. Om dit te borgen, kent Gennu een team van specialisten. Naast het accountmanagement, werken we binnen het projectenbureau met projectcoördinatoren en illustrators. Verder kennen we voor op de bouw projectleiders en technische adviseurs en worden de administratieve werkzaamheden verricht door het project secretariaat.

Keukens voor projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar heeft u natuurlijk te maken met veel verschillende partijen en komt er tijdens uw nieuwbouwproject veel bij kijken. Dan is het wel zo fijn als er bepaalde werkzaamheden voor u uit handen worden genomen. Kiest u voor Gennu als uw projectpartner, dan kunt u in ieder geval op de volgende gebieden op ons rekenen:

  • N.a.v. doelgroep analyse een op maat gemaakt advies op basis van onze expertise.
  • Op maat gemaakte communicatieondersteuning door o.a. beeld en tekst voor uw verkoopbrochures en/of website.
  • Pakkende (digitale) keukenpresentaties in de vorm van een voor u gemaakt inspiratie magazine.
  • Nauwkeurige en complete 3D-ontwerpen.
  • Optimalisatie van modelwoningen.
  • Vakkundige begeleiding van A tot Z.

Keukens afgestemd op uw doelgroep

Het ontwerp en samenstelling van de keukens voor uw project worden volledig afgestemd op uw wensen en die van de doelgroep. Bij Gennu bieden we altijd 100% maatwerk aan. Binnen de keukenmeubelen bieden we in verschillende prijsklassen de volgende merken aan; concept130, Systemat, Pronorm en SieMatic. Wij werken onder andere met deze merken samen vanwege de hoge kwaliteit, uitstraling en leverbetrouwbaarheid. Kiest u voor SieMatic komt daar een aantoonbare waarde vermeerdering van de woning bij. Zo weten wij zeker dat wij u én onze gezamenlijke klant de beste oplossing aanbieden.

Na akkoord op het ontwerp worden de 0-tekeningen compleet uitgewerkt. Indien gewenst kunnen we IFC of DXF bestanden aanleveren. Deze bestanden kunnen door u in een 3D model worden ingeladen. Uiteraard verloopt tot slot ook het montageproces van de keukens op een nauwkeurige manier en zorgen wij voor een goede nazorg.

Gennu voor andere opdrachtgevers

Bij Gennu bieden we voor elk type project en voor iedere woning de beste keukenoplossing. Bent u als aannemer, corporatie of belegger op zoek naar een partij voor uw keukens? Dan kan Gennu zeker iets voor u kunnen betekenen.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief