Home » Green Your Kitchen

Green Your Kitchen

Dat zowel wij als onze partners duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, is geen geheim. Zeker binnen ons Green Your Kitchen programma zijn wij bij Gennu actief bezig om duurzame oplossingen te implementeren binnen de bedrijfsvoering. Wij nemen u graag mee in wat wij concreet doen binnen het Green Your Kitchen programma!

Duurzame leveranciers

Zowel wij als onze keukenpartners werken zoveel mogelijk samen met duurzame leveranciers. Zo is het keukenmerk Häcker Küchen de eerste keukenproducent ooit die haar productie 100% klimaatneutraal verwezenlijkt. Tevens hebben werkbladproducent Jetstone en kokend waterkraanproducent Quooker een sterk recycle programma. Tenslotte produceren diverse keukenapparatuurmerken (Siemens, Bosch, Gaggenau etc.) volledig CO2-neutraal!

Trees for All

Met Trees for All zetten wij ons bij Gennu nog verder in op het gebied van duurzaamheid. Middels Trees for All plaatsen wij namelijk een boom per geleverde keuken. Niet alleen zorgt dit ervoor dat wij onze CO2-uitstoot weten te compenseren, hiermee leveren wij ook een bijdrage aan een groene en gezonde aarde. Derhalve zetten wij ons in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

Wij zouden het fantastisch vinden als u bij een geleverde keuken tevens een boom plaatst middels Trees for All! Zodoende wordt er een dubbele impact voor een groenere en gezondere aarde bewerkstelligd. Met twee geplante bomen dragen wij samen niet alleen bij aan de vergroening van de Nederlandse bossen, maar ook aan de bossen in bijvoorbeeld Oeganda, Costa Rica en Bolivia. Samen leveren we een bijdrage aan de wereld van morgen!

Certificeringen

Al onze keukenpartners zijn FSC en/of PEFC-gecertificeerd. Dankzij een dergelijke certificering bent u verzekerd van een duurzame aankoop van de hoogste kwaliteit. Deze twee certificeringen geven aan dat onze partners zich inzetten voor wereldwijd behoud en verantwoord beheer van bossen. Hierbij worden alle belangen gerespecteerd, zowel ecologisch als sociaal en economisch.

Met Green Your Kitchen op weg naar een duurzame wereld

Zoals u kunt zien is het Green Your Kitchen programma zeer breed. Dit alles om u en onze gezamenlijke klant niet alleen een zeer kwalitatieve keuken te bieden, maar ook een duurzaam exemplaar waarin plezierig en gezond kan worden geleefd! Heeft u nog vragen over ons Green Your Kitchen programma? Schroom niet om te bellen naar 033-2474076 of het online contactformulier in te vullen!

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief