Home » Onze keukenmerken » Pronorm

Pronorm keukens

Pronorm keukens zijn betrouwbare, kwalitatieve keukens met eindeloze mogelijkheden op het gebied van uniek design. Tijdens het hele aankoopproces staan hoge kwaliteit en service voorop bij onze keukens. De Pronorm keukenlijn biedt grote flexibiliteit én een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor uw project.

Kwalitatieve Pronorm keukens

Hoogwaardige en kwalitatieve keukens, dat is wat u van dit keukenmerk kunt verwachten. Pronorm keukens worden geproduceerd van hoogwaardige en sterke materialen. De keukenkasten worden voorzien van een toplaag, waardoor de keuken beschermd wordt tegen veel voorkomende belastingen in dagelijks gebruik, zoals vetvlekken, krassen en beschadigingen. De toplaag is in diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor iedere keukenstijl wel een geschikte kleur beschikbaar is.

Eindeloos veel mogelijkheden

De Pronorm keukens bieden eindeloos veel mogelijkheden met de verschillende lijnen X-line, Y-line en Pro-line. Iedere lijn heeft zijn eigen kenmerken maar allemaal zijn ze perfect doordacht. De keukens van dit merk zijn uitermate geschikt voor Generation X en de Babyboomers door het samenspel van vorm, functie en ergonomie. Door de verschillende lijnen uit te breiden met Plus-line kan er ook nog eens extra hoogte in de keukenkasten gecreëerd worden en dus nog meer kastinhoud. Daarnaast kan er uit maar liefst 192 RAL-kleuren gekozen worden voor de keukenkasten en hebben onze klanten bij het keukenmerk Pronorm bovendien nog eens de keuze uit zo'n 1.800 kleuren uit het Natural Color System. Pronorm biedt daardoor veelzijdigheid en creativiteit bij het samenstellen van de gewenste keuken.

Een duurzame keuken

Duurzaamheid is ook voor Pronorm een belangrijk aspect. Voor zowel mens, milieu als natuur streven zij het beste na en zijn zij bezig dit proces continue te verbeteren. Zo streeft Pronorm onder andere bij het productieproces naar een vermindering van afval, geluidsoverlast en het gebruik van hulpbronnen en energie. Dit zorgt voor een betere leefomgeving van onze gezamenlijke kopers. Daarnaast zijn alle front- en korpusdelen PEFC-gecertificeerd. Binnen de Pronorm keukenlijn is ook er een ruim aanbod van 100% gerecycleerde fronten.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief