Home » Maandelijkse beheerkosten huurprojecten

Maandelijkse beheerkosten huurprojecten

Al meer dan 45 jaar zijn wij een betrouwbare keukenpartner op de projectenmarkt. Wij zijn van mening dat we door samen te werken een optimale klantbeleving kunnen realiseren. Bovendien kunnen wij u én onze gezamenlijke klant ervan verzekeren dat u bij Gennu profiteert van optimale service, levering én garantie.

Onderhoudskosten reduceren

Het reduceren van de variabele (onderhouds)kosten begint bij de samenstelling van materialiteit. Afhankelijk van de intensiteit van gebruik, de verwachtingen en de wenselijke levensduur, dient er een juiste prijs-kwaliteitverhouding te zijn. Om mogelijke onderhoudskosten te beperken, is garantie en de termijn ervan hierin een belangrijk aspect.

Omdat wij voor de volle 100% achter onze kwaliteitsproducten staan, bieden wij voor de zakelijke verhuurdersmarkt naast de wettelijk gestelde termijnen verlengde garantie en nalever -termijnen aan. Neem nu contact met ons op zodat we u een passende oplossing aanreiken.

Keukenapparatuur van A-merken | Gennu

Vast tarief per apparaat

Keukenapparatuur is over het algemeen het meest onderhoudsgevoelig. Daarom bieden we voor huurprojecten de mogelijkheid om, middels een vast tarief per apparaat (in een overeen te komen periode), reparaties en mutaties gerelateerd onderhoud in rekening te brengen. Zo voorkomt u onverwachte reparatie en/of vervangingskosten binnen uw woningportfolio.

Eigen accountmanager voor uw project

Gennu werkt met een eigen team van monteurs en geselecteerde externe partijen. Daardoor hebben wij alles in eigen hand en kunnen wij de juiste serviceoplossingen aanbieden. Aan elk project gaat een optimale voorbereiding vooraf. Wij stemmen alle processen in een project goed op elkaar af. Bovendien beschikken wij over een hypermodern logistiek centrum dat voorzien is van de modernste automatiseringstechnieken.

Aan elk project wordt een vaste, eigen accountmanager gekoppeld die u van A tot Z ontzorgt. De accountmanager zorgt er onder andere voor dat de totale coördinatie van installatiewerkzaamheden, het inmeten van de keukenruimte, het compleet en gebruiksklaar monteren van de keukens én de oplevering van de keukens op de juiste manier verloopt.

Vragen over onze service en garanties?

Heeft u vragen over onze service, levering en/of garantie of wenst u graag meer details? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u hier graag meer over, om vervolgens tot een juist advies en invulling te komen voor uw project.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief