Home » Onze keukenmerken » SieMatic

SieMatic keukens

SieMatic ziet een keuken als meer dan alleen een keuken(meubel). De keuken is het middelpunt van de woning, een echte leefruimte en een plek om in eigen gedachten te verzinken, maar ook om te genieten van het leven met vrienden en familie. Luxe, functionaliteit en innovatie staan centraal bij de keukens van dit topmerk. Bovendien geniet onze gezamenlijke klant met een SieMatic keuken gegarandeerd van een prachtig design en jarenlang keukenplezier!

Hoogwaardige keukens

SieMatic behoort al jarenlang tot de top van de internationale keukenmarkt. Dit uit zich mede door de vele designprijzen (onder andere voor het exclusieve SLX design) die het merk al in ontvangst heeft mogen nemen. De uitmuntende en innovatieve ontwerpen van SieMatic, welke stuk voor stuk onderscheidend zijn van de concurrentie, hebben ervoor gezorgd dat veel prestigieuze projecten wereldwijd zijn ingevuld met dit geweldige liefhebbers brand wat absoluut meerwaarde in zowel emotie als financiële waarde biedt voor elke woning.

SieMatic lifestyles

In de door ons geselecteerde SieMatic gedreven stores (overigens Europees grootste en meest indrukwekkende stores waar we als local trots op mogen zijn) vindt u een compleet nieuwe presentatie die aansluit op uw stijl van leven. Want lifestyles vormen de inspiratie bij het ontwerpen van elke SieMatic keuken met haar compleet ingerichte ruimtes. Hierdoor ontstaat er een verfrissende en ander manier om keukeninspiratie op te doen. Net of u bij iemand op bezoek gaat die uw smaak deelt. Bijna alsof u thuiskomt!

SieMatic kent vier lifestyles, namelijk PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL.

SieMatic PURE

Architectonisch design dat zich kenmerkt door een strakke lijnvoering, waarbij alles wat overbodig is, achterwege is gelaten. Minimalistisch, zoals u dat graag wilt. Alles in één kleur, één houtsoort of met accenten door het aanbrengen van contrasten. Eenvoud aan de buitenkant, geavanceerde en doordachte details aan de binnenkant. Complete aandacht voor hetgeen ertoe doet.

- MINIMALISTISCH - HELDER - SCULPTUREEL - INGETOGEN -

SieMatic URBAN

Stedelijk wonen kan overal. SieMatic realiseert keukens die de sfeer ademen van stadswoningen. Met een indeling die net zo onconventioneel is als uw manier van leven. Losse elementen waarin alle keukenfuncties slim en creatief bij elkaar worden gebracht, precies zoals u het wilt. Designmeubelen met levenservaring, vakantieherinneringen en een kruidentuintje. Een levendige keuken waarin genieten verder gaat dan koken, eten en drinken.

- ONCONVENTIONEEL - CREATIEF - OPEN - INDIVIDUEEL -

SieMatic CLASSIC

Een stijl die u zelf bepaalt door een combinatie te kiezen van vormen, materialen, kleuren en details. Gebaseerd op de grote klassiekers, maar zo eigentijds als u wilt, met alle praktische eigenschappen en handige snufjes van een moderne keuken. Ingetogen, romantisch, uitbundig of zelfs glamoureus. Geen reproductie van antiek maar een totaal nieuwe interpretatie van het begrip Classic dat ook in uw nieuwe woning schitterend tot zijn recht komt.

- WAARDEVOL - WEELDERIG - ELEGANT - REPRESENTATIEF -

SieMatic MONDIAL

Een stijl van wereldklasse. Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic MONDIAL spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. Het opent een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.

- WERELDS - LUXE - PERSOONLIJK - GEDURFD - EMOTIEVOL -

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief