Home » Onze keukenmerken » SieMatic

SieMatic keukens

SieMatic ziet een keuken als meer dan alleen een keuken(meubel). De keuken is het middelpunt van de woning, een echte leefruimte en een plek om in eigen gedachten te verzinken, maar ook om te genieten van het leven met vrienden en familie. Luxe, functionaliteit en innovatie staan centraal bij de keukens van dit topmerk. Bovendien geniet onze gezamenlijke klant met een SieMatic keuken gegarandeerd van een prachtig design en jarenlang keukenplezier!

Hoogwaardige keukens

SieMatic behoort al jarenlang tot de top van de internationale keukenmarkt. Dit uit zich mede door de vele designprijzen (onder andere voor het exclusieve SLX design) die het merk al in ontvangst heeft mogen nemen. De uitmuntende en innovatieve ontwerpen van SieMatic, welke stuk voor stuk onderscheidend zijn van de concurrentie, hebben ervoor gezorgd dat veel prestigieuze rojecten wereldwijd zijn ingevuld met dit geweldige merk voor liefhebbers. SieMatic keukens bieden een absolute meerwaarde in zowel emotionele als financiële waarde voor iedere woning.

SieMatic lifestyles

In onze zorgvuldig geselecteerde SieMatic inspiratiestores, die tot de grootste en meest indrukwekkende van Europa behoren, wordt een vernieuwende presentatie geboden, perfect in lijn met uw levensstijl. Deze lifestyles zijn de drijvende kracht achter alle SieMatic keukens, wat zorgt voor een vernieuwende kijk op keukeninspiratie. Het voelt alsof u een huis binnenstapt dat uw esthetiek weerspiegelt - een gevoel van thuiskomen.

SieMatic presenteert vier unieke lifestyles: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL.

SieMatic PURE

Een design dat uitblinkt in zijn architectonische eenvoud, waarbij overbodige elementen zijn weggelaten. Het straalt een minimalistische charme uit, met uniforme kleuren, houtsoorten en contrasterende accenten. De buitenkant is simplistisch, terwijl de binnenkant rijk is aan geavanceerde details, passend bij uw opbergbehoeften.

- MINIMALISTISCH - TRANSPARANT - ARTISTIEK - SUBTIEL -

SieMatic URBAN

Waar stadsleven een gevoel wordt, niet gebonden aan locatie. SieMatic creëert keukens die de dynamiek van de stad weerspiegelen. Flexibele elementen combineren alle keukenfuncties op een inventieve manier. Voeg daar designmeubels, reisherinneringen en een mini-kruidentuin aan toe voor een keuken die bruist van leven.

- VERNIEUWEND - VRIJGEVOCHTEN - TOEGANKELIJK - UNIEK -

SieMatic CLASSIC

Een stijl die u zelf vormgeeft door te spelen met vormen, materialen en kleuren. Geïnspireerd op tijdloze klassiekers, maar met een moderne twist. Deze keukens zijn zowel praktisch als stijlvol, variërend van subtiel tot glamoureus. Het is geen herhaling van het verleden, maar een frisse kijk op de klassieke stijl.

- TIJDLOOS - RIJK - GRACIEUS - STATIG -

SieMatic MONDIAL

Een wereldse stijl voor de onconventionele ziel. SieMatic MONDIAL gaat verder dan traditioneel design met zijn moderne, geometrische vormen. Gedurfde kleuren en materialen zetten de toon, waardoor de grenzen van keukendesign worden verlegd en een wereld van luxe en passie wordt onthuld.

- KOSMOPOLITISCH - EXCLUSIEF - AUTHENTIEK - AVONTUURLIJK - BEVLOGEN -

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief