Home » Over Gennu

Over Gennu

Gennu is een mooi voorbeeld van 1 plus 1 is beter. Onze naam staat voor de generaties van nu en de verschillende wensen en smaken, bepaald door de fase van leven waarin iemand zich bevindt. Stevig geworteld in een jarenlange ervaring kennen wij de verschillende generaties en de ontwikkeling van hun wensen.

Onze visie

Gennu vervult woondromen van mensen, hun leven lang. Met stijlvolle keukens maken we plezierig wonen en gezond leven voor iedereen mogelijk.

Onze missie

Waarde toevoegen door co-creatie tijdens de ontwikkelingsfase van elke (nieuwbouw)woning met altijd een passend antwoord op basis van generaties, segmentatie en lifestyles.

De juiste services

Bij Gennu willen we elke dag leren en hebben we de ambitie om de beste te worden op het gebied van processen en dienstverlening, waarin klantenbinding en lange termijn klantwaarde centraal staan. Doordat wij enkel werken met partners met een eigen team van monteurs en geselecteerde externe partijen, hebben wij bovendien alles in eigen huis om de juiste serviceoplossingen te bieden.

  • Een passende keuken voor iedere generatie
  • Vertrouwde servicegerichtheid
  • Duurzame werkwijze
  • Hoge leverbetrouwbaarheid

Keukenleverancier of adviseringspartner?

Beide! Dagelijks denken we als keukenleverancier én als adviseringspartner met onze klanten mee over de optimale invulling van hun project. Hierbij streven we met onze stijlvolle keukens naar het realiseren van de woondromen van uw klanten. Ons motto is dan ook niet voor niets altijd al geweest: tevreden klanten bepalen het succes van morgen!

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief