Home » Altijd een passende keukenoplossing

Altijd een passende keukenoplossing

Gennu biedt met haar partners een ruim assortiment aan keukens van diverse A-merken, in verschillende prijsklassen, stijlen en materialiteit. Hierdoor zijn we altijd in staat om een passende keukenoplossing aan te bieden voor zowel u als onze gezamenlijke klant!

Keukens voor iedere generatie

Gennu heeft zich gespecialiseerd in de specifieke kenmerken per generatie. Wat drijft vanuit generalistisch oogpunt de Millennial, wat vindt Generation Z belangrijk in zijn of haar woonomgeving, maar bijvoorbeeld ook op welke wijze en met welke communicatiemiddelen wenst een Babyboomer benaderd te worden?

Door deze verdiepingsslag weten we als geen ander wat de behoeften zijn ten opzichte van zijn of haar space in de woon-keukenruimte en waar deze aan dient te voldoen om zich gelukkig en comfortabel te voelen.

Laat ons uw sparringspartner zijn om zo tot het hoogst mogelijke resultaat te komen!

De juiste keukenoplossing voor elke generatie

Daar elke levensfase zijn eigen uitdagingen kent en hier ook zeker het besteedbare inkomen een rol speelt, vindt Gennu het uiterst belangrijk om diagonaal door de generaties heen voor elk budget een passende keukenoplossing aan te bieden. Zo bieden de door ons geselecteerde partners, elk in hun eigen segment(en), de beste prijs-kwaliteit aan.

Kwaliteit staat bij ons niet enkel voor de kwaliteit van het te leveren product en/of dienst, maar ook voor de kwaliteit van leven op het gebied van social en gezondheid. Hier hebben we een duidelijke visie over.

In tegenstelling tot traditioneel retail gedreven keukenondernemers, bieden we hierdoor 100% fit, wat naadloos aansluit op de wensen van de klant.

Op zoek naar een keukenpartner?
  • Vakkundig advies en begeleiding
  • Altijd een geschikte keuken
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief