Home » Onze keukenmerken

Voor iedere doelgroep een passend keukenmerk

Met een uitgebalanceerd breed assortiment aan keukenmeubelen, keukenapparatuur, en werkbladen van diverse producenten in verschillende prijsklassen, weten sinds jaar en dag veel projectontwikkelaars, aannemers en corporaties Gennu te vinden voor keukens binnen elk project. Bijna alle showrooms (21 locaties) van onze keukenpartners beschikken over het kenmerk ‘Multi Brand Store’, waarbij de wijze van presenteren de gemiddelde keukenzaak overstijgt in actualiteit, keuzevrijheid, kwaliteit, kennis en kunde. Verder hanteren al deze partners de idem werkwijze van prijstransparantie. Het is niet voor niets dat al deze partners stuk voor stuk hoog staan aangeschreven op onder andere het review platform van Qasa waar niet enkel het verkoopmoment wordt gemeten maar het gehele traject tot oplevering toe. Door dagelijks de focus te hebben wat er beter kan en dit te bespreken met de betrokkene waarborgen we de continuïteit en biedt het ons de ruimte om de overall kwaliteit op het hoogste niveau te brengen.

Passend keukenmerk voor iedere doelgroep

Doordat onze geselecteerde producenten elk beschikken over hun eigen keuken portfolio in verschillende prijsklassen, weten wij een aanbod te creëren waarmee we elk project en iedere doelgroep kunnen voorzien van een passende keukenoplossing. Waar concept130 een merk is dat perfect aansluit bij bijvoorbeeld Generation Z, is SieMatic juist een premium keukenmerk dat meer passend zal zijn bij de wensen en behoeften van Babyboomers en zullen de keukens van Systemat bij elke doelgroep kunnen aansluiten. Afhankelijk van uw wensen én die van de doelgroep ontwerpen we de beste keukenoplossing met de daarbij behorende dienstverlening, passend bij het beschikbare budget.

Keukens van topkwaliteit

Eén ding is in ieder geval zeker: kiezen voor keukens van Gennu betekent kiezen voor keukens van topkwaliteit! De door ons geadviseerde materialen zijn allen hoogwaardig en duurzaam. We wensen op geen enkele wijze concessies te doen op de kwaliteit van door ons geadviseerde materialiteit. Dit vindt u ook terug in onze dienstverlening en die van onze toeleveranciers. B -of C-gesegmenteerde keukenmerken c.q. bedrijven vindt u bij ons niet. Door zorgvuldig onze partners te kiezen waarborgen we een verwachting die we ook na aankoop kunnen waarmaken. Iets waar veel consumenten vandaag de dag heel veel waarde aan hechten.

Gennu als uw keukenpartner

Gennu staat graag voor u klaar als uw keukenpartner! Wilt u graag eens met één van onze accountmanagers kennismaken om te bekijken hoe wij voor u van betekenis kunnen zijn? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief