Babyboomers - Een hoogwaardige, luxe keuken

Voor Babyboomers staan kwaliteit, uiting van succes en status algemeen hoog in hun lijst van belangrijkheid wanneer het gaat om de aankoop van luxe goederen. Dit geldt ook voor de keuken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de babyboomer hoge eisen stelt aan hun nieuwe keuken. Omdat deze doelgroep meestal wat geld te besteden heeft, willen zij graag een premium keuken die volledig is samengesteld en ingericht op basis van hun eigen wensen en behoeften. Persoonlijk kwalitatief advies is hierin een must. Ook dit past vanuit generalistisch oogpunt bij de Babyboomer die hoge eisen stelt aan keuzevrijheid en goede zorg. Note! De Babyboomer kent een mate van trots. Deze groep betitelen als senioren wordt dan ook veelal niet geapprecieerd. Bij Babyboomers zien we bovendien vaak dat gelijkvloers wonen de voorkeur geniet, waardoor zij vaak in een appartement, bungalow of penthouse wonen. Bij Gennu en haar keukenpartners kunnen we ook voor dit soort type woningen en voor deze doelgroep de kwalitatief beste keukenoplossing bieden.

Passend keukenadvies | Gennu

Ruime keuze en bijpassend advies

Het ruime aanbod van onze keukenpartners bestaat uit keukens, brede range in materialiteit van werkbladen en keukenapparatuur van diverse topmerken waar duurzaam en gebruikersgemak centraal staan. Dit is voor ons belangrijk, omdat we op deze manier altijd en voor iedereen een keuken kunnen bieden die volledig aansluit bij de wensen en behoeften. Zo zien we dat Babyboomers vaak veel waarde hechten aan kwaliteit en een luxe uitstraling, terwijl dit voor bijvoorbeeld Millennials minder prioriteit heeft.

De door ons geselecteerde keukenpartners hebben allen meer dan een bovengemiddelde representatieve showroom(s) met gekwalificeerd personeel die op structurele basis getraind worden op het gebied van commutatieve vaardigheden, kennis en de hierbij behorende actualiteit. Het gesegmenteerde en het op de doelgroep afgestemde ruime aanbod van o.a. keukenapparatuur bestaat uit alle denkbare (inbouw)apparaten: van vaatwassers en combi-ovens tot kookveldafzuiging en kokendwaterkranen. Hierdoor stellen we de Babyboomer in staat om hun keuken te voorzien van alle benodigde en gewenste functionaliteiten.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Babyboomers doelgroepkeuken SieMatic | Gennu
SieMatic keuken doelgroep babyboomers
Babyboomers in SieMatic keuken | Gennu
Icon keukenmerken | Gennu

Onze premium merken

Voordeel van Gennu is dat we met het brede keukenassortiment alle doelgroepen kunnen voorzien van een geschikte keuken, ook senioren. Hierbij maakt het bovendien niet uit of het nu gaat om luxe keukens voor appartementen, design keukens voor penthouses of premium keukens voor bungalows of andere type woningen. Wij kunnen u garanderen dat we samen de beste keukenoplossing vinden voor uw project. Bent u op zoek naar passende keukens voor Babyboomers? Dan kunnen wij onder andere onze premium merken SieMatic en Systemat aanbevelen.

SieMatic keukens voor Babyboomers | Gennu

SieMatic

In de door ons geselecteerde SieMatic gedreven stores (overigens Europees grootste en meest indrukwekkende stores waar we als local trots op mogen zijn) vindt u een compleet nieuwe presentatie die aansluit op uw stijl van leven. Want lifestyles vormen de inspiratie bij het ontwerpen van elke SieMatic keuken met haar compleet ingerichte ruimte. Hierdoor ontstaat er een verfrissende en andere manier om keukeninspiratie op te doen. Net of u bij iemand op bezoek gaat die uw smaak deelt. Bijna alsof u thuiskomt!

SieMatic kent vier lifestyles; PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL

Lees meer
Babyboomers keuken van Systemat | Gennu

Pronorm

De keukens van Pronorm vervullen voor Babyboomers een unieke en individuele keukenwens. Pronorm biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De keukens hebben onder andere een aantal doordachte organisatiesystemen voor de individuele interieurinrichting van kasten en lades. Hierdoor wordt het niet alleen een fijne ruimte om in te leven, maar is de keuken ook praktisch in gebruik.

Lees meer

Beste keukenoplossing voor uw project

Bent u op zoek naar een keukenpartner die u kan voorzien in geschikte oplossingen voor de keukenruimte, het hart van elke woning, voor uw project? Onze specialisten van Gennu staan graag voor u klaar om mee te denken over de perfecte invulling van uw project. Dankzij onze jarenlange ervaring, begrijpen wij als geen ander wat uw behoeften én de behoeften van uw doelgroep zijn. Samen met onze gezamenlijke kopers voorzien we hen van keukens van hoge kwaliteit, passend bij het budget en uiteraard inclusief helder en kwalitatief advies en een bijpassend after sales traject. Bent u benieuwd naar welke keukenoplossingen wij u kunnen bieden voor Babyboomers? Neem contact op met één van onze specialisten om vervolgens een heerlijke kop koffie of thee te komen drinken in één van de showrooms die het best aansluit op de doelgroep en bijpassend segment!

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief