Generation X - Een plek om lekker te leven

Generation X staat bekend als de generatie die een zelfredzame no-nonsense mentaliteit heeft ontwikkeld. Generation X is zelfstandig, is zeer gedreven en wil zichzelf graag ontwikkelen zonder zich al te veel beperkingen op te laten leggen. Daarnaast zijn ze direct, open, concreet en kennen een hoge mate van authenticiteit en waarderen persoonlijk contact bovengemiddeld. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Generation X de keuken niet ziet als functionele ruimte maar meer als warme leefplek met de hele familie, vrienden of gewoon gezellig met het gezin. Wat dan telt, is het precies kunnen afstemmen van de nieuwe keuken op de gezinssamenstelling en op andere persoonlijke wensen. Dat begrijpen we bij Gennu als geen ander. Voor Generation X moet de keuken een plek zijn om lekker (met elkaar) te kunnen leven!

Breed assortiment keukens en keukenapparatuur | Gennu

Breed assortiment keukens en inbouwapparatuur

Dankzij de door ons voorgeselecteerde multi brand stores, welke verspreid zitten door heel Nederland, zijn we bij Gennu in staat om keukens en inbouwapparatuur van verschillende merken te leveren. En misschien nog wel belangrijker voor Generation X: deze keukens en inbouwapparatuur kunnen we leveren in verschillende uitvoeringen zonder concessie te moeten doen voor hetgeen ze staan.

Gerelateerd aan de hoeveelheid mensen in de sociale kring waarin Generation X zich begeeft bieden we oplossingen aan waarin ruimte een belangrijke rol speelt. Zo is een grote koelkast waar voldoende ruimte is voor het eten en drinken erg belangrijk, maar een grote oven waar meerdere pizza’s tegelijk in gebakken kunnen worden biedt ook een uitkomst voor een groot gezin. Met een ruim assortiment aan onder andere XL-vaatwassers, brede kookplaten, grote ovens met stoom en/of magnetrons functie met verschillende kookmethodes, grote koelkasten met nul-graden zones en een diversiteit in afzuigsystemen, kunnen onze gezamenlijke kopers met hun persoonlijke adviseur hun ideale keuken samenstellen. Zo wordt hun nieuwe keuken niet alleen de gezelligste plek van het huis, maar ook nog eens een goed doordachte!

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Generation X | Gennu
concept130 keuken | Gennu
Keukens voor gezinnen | Gennu
Icon keukenmerken | Gennu

Een greep uit onze topmerken voor het gezin

Het keukenassortiment van onze keukenpartners is zo afgestemd dat we voor iedere doelgroep en voor elk project een geschikte keuken kunnen aanbieden. Of het nu gaat om keukens voor starters of gezinnen, het luxe koopsegment of huurwoningen, een moderne inrichting of een landelijke inrichting, er is altijd een merk dat perfect bij uw project past. Bent u op zoek naar keukens die passen bij Generation X? Dan bieden onder andere onze merken Systemat en concept130 u meer dan voldoende mogelijkheden.

Systemat keukens voor gezinnen | Gennu

Systemat

De keukencollectie van Systemat biedt voor Generation X enorm veel mogelijkheden en vrijheid. De keukens staan bekend om hun betrouwbaarheid, design, kwaliteit en duurzaamheid. Van eilandkeukens in aardse sferen, tot luxe keukens met bar in een Scandinavische stijl, met een Systemat keuken wordt de keuken gegarandeerd het middelpunt van de woning, waar ruimte is voor koken, wonen én werken.

Lees meer
Pronorm keuken Generation X | Gennu

Pronorm

Pronorm biedt hoogwaardige op maat gemaakte keukens met eindeloze mogelijkheden in innovatieve keukendesigns. De keukens zijn ergonomisch doordacht en bieden een rijkdom aan variaties. Zo kunt u namelijk kiezen uit een breed scala aan trendy kleuren en zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot keukens met bar, greeploze keukens, zitmogelijkheden en eethoeken. Hierdoor wordt de keuken de perfecte leefplek!

Lees meer

Optimale invulling van uw project

Onze accountmanagers denken graag mee over de optimale invulling van uw project. Samen zijn en elkaar ontmoeten staat bij Generation X vaak voorop. Samen creëren we een plek waar zij maar al te graag willen wonen! We nodigen de kopers uit in de voor hen dichtstbijzijnde showroom, waar ze alle mogelijkheden op het gebied van materialen, kleuren, stijlen en opstellingen kunnen komen bekijken. Op basis van hun wensen en eisen gaan we aan de slag met het samenstellen van hun nieuwe droomkeuken, welke bovendien past binnen het gestelde budget. Topkwaliteit, een helder advies en perfecte service staan hierbij centraal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief