Home » Inspiratiestores

Inspiratiestores

Bij Gennu brengen we onze projecten tot op heden onder bij 20 locaties. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachtgevers in heel Nederland te bedienen. Wij hechten veel waarde aan een goede presentatie en dat kunt u ook terugzien in de door ons geselecteerde showrooms. In elke showroom staat bovendien altijd gegarandeerd een uniek en actueel aanbod aan keukens.

Inspiratie en advies bijna altijd in de buurt

Doordat de showrooms van onze keukenpartners zich veelal bevinden in de meest bevolkte delen van Nederland, is er altijd wel een locatie in de buurt waar u en onze gezamenlijke klanten terecht kunnen voor advies én inspiratie. Hierdoor kunnen wij jullie altijd optimaal van dienst zijn.

Multi brand keukenassortiment

Bijna alle keukenpartners waarmee Gennu samenwerkt beschikken over het kenmerk 'Multi Brand Store', wat inhoudt dat we keukens en keukenapparatuur van diverse A-merken vanuit één locatie leveren. Ons multi brand keukenassortiment is zo afgestemd dat we voor iedere doelgroep en voor elk type project letterlijk altijd een passend ontwerp en bijbehorende keuken kunnen ontwerpen.

Ook benieuwd naar de certificeringen die onze keukenpartners te bieden hebben? Dat is te lezen op deze pagina.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief