Home » Digitale tour

Digitale tour

Voor onze gezamenlijke Generation Z klant komt het misschien niet altijd uit om naar de showroom van één van onze partners te komen. Geen enkel probleem! Wij bieden namelijk de mogelijkheid tot het aankopen van een keuken via een digitale tour.

Voordelen digitale tour

Om onze gezamenlijke klant de beste service te verlenen en ze van alle gemakken te voorzien, biedt Gennu een digitale tour aan. Door middel van een video-call samen met een van de gespecialiseerde keukenadviseurs wordt de klant door de showroom heen geleid. Tijdens de video call laat de keukenadviseur alle mogelijkheden zien op het gebied van keukenmeubelen, materialen, kleuren, apparatuur en werkbladen. Onze gezamenlijke klant kan zo op afstand alle mogelijkheden bekijken en vragen stellen.

Daarnaast zal de klant worden geadviseerd op basis van zijn of haar opgegeven wensen. Wanneer de droomkeuken is samengesteld, zal er een ontwerp worden gemaakt waarmee er een goed beeld kan worden gecreëerd van de keuken. Aan de hand hiervan wordt er uiteindelijk een offerte opgesteld.

Digitale tour inplannen

Heeft onze gezamenlijke klant interesse om een keuken samen te stellen aan de hand van de digitale tour? Dan kan hij of zij telefonisch contact opnemen met de showroom die is gekoppeld aan het desbetreffende project.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief