Millennials - Een duurzame en praktische keuken

Millennials hebben een druk leven. Vrije tijd vinden zij enorm belangrijk, maar dit schiet er toch vaak bij in. Even ontsnappen aan de drukte? Dat doen ze dan toch het liefste thuis. Om het leven in de keuken een stukje aangenamer te maken, staan wij voor ze klaar. Een keuken die praktisch is, beschikt over veel opbergruimte én tegen een stootje kan, dat is de perfecte keuken voor het jonge gezin. Bovendien hechten Millennials steeds meer waarde aan duurzaamheid. Gelukkig weet Gennu op al deze gebieden onze gezamenlijke kopers te voorzien in een voor hen ideale keuken!

Keukens Millennials | Keukens jonge gezin | Gennu

Voor iedere doelgroep een passende keukenoplossing

Bij Gennu beschikken wij, dankzij de ruim opgezette showrooms van onze keukenpartners, over een ruim aanbod aan keukens en keukenapparatuur. Dit stelt ons in staat om voor iedere doelgroep een passende keukenoplossing te vinden. Millennials hebben namelijk andere behoeften en eisen op het gebied van keukens dan bijvoorbeeld Babyboomers. Omdat er vaak jonge kinderen in beeld zijn, is een kindvriendelijke keuken en een keuken die tegen een stootje kan erg belangrijk. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Vanwege de vele keukenspullen, wordt bovendien veel opbergruimte en een praktische indeling zeer gewaardeerd. Met ons ruime aanbod aan keukens en inbouwapparatuur, voorzien wij onze gezamenlijke klanten van dé perfecte keuken.

Waarom Gennu?
  • De beste keukenoplossing voor iedere generatie
  • Toonaangevend in duurzaamheid
  • 110.000+ tevreden klanten
Keukens voor jonge gezinnen | Gennu
Keuken voor het jonge gezin | Millennials | Gennu
Keukens voor jonge gezinnen | Gennu
Icon keukenmerken | Gennu

Keukens voor het jonge gezin

Een keuken voor Millennials dient vaak aan verschillende eisen te voldoen. Gelukkig is het keukenaanbod van onze partners op zo’n manier afgestemd, dat we altijd en voor iedereen een keuken kunnen bieden die aansluit bij hun eisen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar keukens voor jonge gezinnen in een moderne stijl, landelijke stijl, hoekopstelling of eilandopstelling, wij maken elke keukendroom werkelijkheid! Voor Millennials kunnen wij onder andere onze merken Systemat en concept130 aanraden.

Keukens Millennials | Jong gezin | Gennu

Systemat

Er gaat voor jonge gezinnen niets boven een goed georganiseerde en praktische keuken. Systemat keukens staan bekend om hun optimale gebruiksgemak. Met diverse innovatieve lade- en kastoplossingen, compleet uittrekbare elementen én een inrichting waarover is nagedacht, wordt alles uit de opbergruimte gehaald. Bovendien produceert dit merk hun keukens volledig klimaatneutraal, wat tevens een positieve invloed heeft op de levenskwaliteit van de kopers of huurders.

Lees meer

Beste keukenoplossing voor Millennials

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw project? Onze accountmanagers gaan graag samen met u aan tafel, om mee te denken over de perfecte invulling van uw project. Dit alles om voor onze gezamenlijke kopers een plek te creëren waar zij graag tijd doorbrengen en tot rust kunnen komen. Uiteraard zetten wij hierbij een goede service, helder advies, hoge kwaliteit én het gestelde budget centraal. Wilt u graag meer weten over onze keukenoplossingen? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief