Home » Woningbouw keuken

Woningbouw keuken

Gennu ontwikkelt keukens voor woningbouwcorporaties door het gehele land. In de woningbouw industrie weten wij onze keukens al 45 jaar in te richten op de wensen van zowel de verhuurder of projectontwikkelaar als de huurders. Wij zorgen er dan ook voor dat onze woningbouw keukens naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van eenieder.

Keuken voor woningcorporaties

Ons ruime aanbod aan keukens maakt het voor iedere woningbouwcorporatie mogelijk een geschikte keuken te vinden. De keukens van Gennu worden samengesteld aan de hand van doelgroep, de eigen wensen en het te besteden budget. Dankzij de combinatie tussen de topkwaliteit en het nauwkeurige productieproces, zijn deze woningbouw keukens gegarandeerd van een lange levensduur.

Woningbouw keuken voor huurders

Is uw woningbouw keuken aan vervanging toe? Dan kunt u waarschijnlijk via de woningbouwcorporatie een nieuwe keuken aanvragen. Vanuit de Gennu vestiging werken wij samen met zeer veel woningbouwverenigingen door het gehele land. Indien u juist een voorkeur heeft voor een keuken die buiten het budget van de woningcorporatie valt, ook dan kunnen wij u, uiteraard met akkoord van de desbetreffende woningcorporatie, voorzien van iedere door u gewenste keuken.

Gennu als woningbouw keukenpartner

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe standaard keuken, of als de huidige standaard keukens binnen het woningbouwproject enkel aan renovatie toe zijn, u kunt te allen tijde een beroep doen op onze dienstverlening. Bij Gennu bent u verzekerd van:

  • Gedegen en accuraat (keuken)advies
  • Professionele dienstverlening
  • Ruim keukenaanbod
  • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

Partner worden? Maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u interesse in een partnerschap met Gennu? Plan in dit geval direct een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze accountmanagers. U kunt contact met ons opnemen via het online contactformulier, maar we zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar via 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief