Home » Keukens voor huurwoningen

Keukens voor huurwoningen

Bij het plaatsen van nieuwe keukens in vrijkomende, nieuwe of huurwoningen die worden gerenoveerd kan Gennu u volledig van dienst zijn. Voor zowel woningcorporaties, als voor beleggers bieden wij een uitgebreid aanbod keukens aan voor ieder gewenst budget.

Basiskeuken voor het huursegment

Speciaal voor het huursegment heeft Gennu keukens in diverse prijsklassen, keukenstijlen en keukenopstellingen. Op deze manier kunnen wij altijd een passende basiskeuken voor uw project samenstellen. Indien er sprake is van huurderskeuze, kunnen wij ook diverse mogelijkheden bieden. Dit, uiteraard altijd in overleg met u als opdrachtgever.

Keuken huurhuis op maat

Gennu heeft ruim 45 jaar ervaring met de verzorging van keukens voor verschillende (huur)woningen. Ons uitgangspunt is invulling te geven aan zowel de wens van de opdrachtgever, als de wens van de bewoners van de huurwoningen. Onze keukens voor huurwoningen worden afgestemd op het woningtype en de doelgroep, waardoor wij een bevredigend eindresultaat kunnen creëren voor alle betrokken partijen. Voor ieder project en voor iedere doelgroep kunnen wij dan ook een geschikte keuken aanbieden!

De nazorg

Uiteraard bent u bij Gennu verzekerd van goede nazorg. Wij streven naar niets minder dan 100% klanttevredenheid. Met ons professionele team kunnen wij u voorzien van de juiste service-oplossingen en bieden wij u tevens tien jaar garantie op onze keukenmeubelen. Afhankelijk van welk merk de gekozen inbouwapparatuur is, kan deze garantie eveneens oplopen tot tien jaar.

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar nieuwe keukens voor uw project met sociale huurwoningen of vrije sector huurwoningen? Dan denkt Gennu graag met u mee. Niet alleen als leverancier, maar ook als adviseur op het gebied van projectkeukens! Onze huurhuis keukens zijn te bezichtigen in onze showrooms in onder andere Amersfoort, Capelle aan den IJssel en Hoofddorp. Maak hier vandaag nog vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief