Home » Keuken woningbouwvereniging

Keuken woningbouwvereniging

Gennu helpt woningbouwverenigingen om nieuwe, vrijkomende of te verbouwen woningen snel en vakkundig te voorzien van nieuwe keukens. Van een simpele basisopstelling tot een uitgebreidere luxe keuken, bij ons vindt u een variëteit aan projectkeukens die geschikt zijn voor onder andere woningbouwverenigingen.

Keukens op maat

Bij Gennu werken we met diverse opdrachtgevers uit Nederland samen. Omdat wij beschikken over een multi brand keukenassortiment, zijn wij altijd in staat woningbouwverenigingen te voorzien van een passende keukenoplossing. Wij bieden standaard keukens die eventueel volledig naar eigen wens van de huurder kunnen worden vormgegeven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de keukenopstelling te wijzigen en kan de keuken tevens in de gewenste kleuren en met de gewenste keukenapparatuur gerealiseerd worden.

Onze dienstverlening

Zijn de keukens eenmaal geplaatst? Dan betekent dit niet dat onze dienstverlening stopt. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid en dus bent u bij Gennu verzekerd van een goede nazorg. Heeft u vragen of zijn er problemen omtrent de keukens? Ons professionele team staat voor uw woningbouwvereniging klaar om u te voorzien van de juiste service-oplossingen.

Gennu als keukenpartner voor woningbouwverenigingen

Heeft u hulp nodig bij de invulling van uw keukenproject? Gennu biedt woningbouwverenigingen volledige ondersteuning en professioneel advies tijdens het gehele keukentraject. Samenwerken en samen bewuste beslissingen maken, zal aan het einde van het traject zorgen voor een mooi eindresultaat. Wilt u het graag eens hebben over de mogelijkheden die we bieden bij Gennu voor keukens voor woningbouwverenigingen? Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met één van onze accountmanagers! Dit kan door het online contactformulier op onze website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 033 - 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief