Home » Woningbouw keuken kopen

Woningbouw keuken kopen

Een woningbouw keuken kopen vergt veel tijd en aandacht. Zeker wanneer u op zoek bent naar keukens binnen een bepaald budget, of voor een specifieke doelgroep. Als ervaren keukenleverancier binnen de projectenmarkt kan Gennu iedere woningbouwcorporatie voorzien van de juiste woningbouw keuken die geheel aansluit op de wensen, behoeften en het budget.

Woningbouw keuken kopen voor woningcorporaties

Bij het kopen van een woningbouw keuken is het belangrijk om duidelijk in kaart te hebben aan welke criteria de keukens allemaal moeten voldoen. Zoekt u een standaard keuken voor uw woningbouwproject of sluit een keuken met meer extra's juist beter op uw project aan? Voor alle verschillende prijsklassen en wensen kunnen wij bij Gennu een keuken voor u op maat samenstellen.

Woningbouw keuken van Gennu kopen

Bij Gennu hebben we een ruime keuze uit keukens in verschillende maten en stijlen. Op basis hiervan kunnen wij voor iedere doelgroep een geschikte keuken samenstellen. Naast de designkeukens van SieMatic, bieden wij eveneens keukens aan van concept130, Systemat en Pronorm. Deze keukens voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design en kunnen eveneens geheel naar wens worden samengesteld.

Voordelen Gennu projectkeukens

  • Afgestemd op type woning
  • Afgestemd op wensen doelgroep
  • Ruim aanbod keukenopstellingen
  • Oplossingen voor lage, middenklasse en luxe segment
  • Ruim aanbod duurzame projectkeukens

Een kennismakingsgesprek inplannen

Wilt u graag een woningbouw keuken kopen bij Gennu? Uiteraard denken wij graag met u mee over de invulling van uw woningbouwproject. Gedurende het gehele project kunnen wij u ondersteunen, zowel als adviseur, partner en als leverancier. Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers via het online contactformulier. Liever direct persoonlijk contact? Dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief