Home » Pantry keuken kantoor

Pantry keuken kantoor

Een pantry is niets anders dan een bijkeuken of kleine keuken. Deze keukens zijn vaak terug te vinden in bijvoorbeeld kantoorruimtes, winkelruimtes of in zorginstellingen. De handige kleine keukens maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zijn er in vele soorten en maten. Doordat Gennu betrouwbare keukens levert voor ieder project, bent u ook voor mooie en kwalitatieve kantoor pantry’s bij ons aan het juiste adres.

Pantry keuken voor kantoren

Geen kantoor is hetzelfde. Is er niet voldoende ruimte om een complete keuken te plaatsen of is hier geen behoefte aan? Gennu helpt u graag aan pantry’s voor kantoren. Op basis van uw wensen realiseren wij de perfecte keuken voor uw kantoor. Of u nu op zoek bent naar een luxe moderne pantry, waarin u voldoende ruimte heeft om koffie en thee te zetten, te koken en uw servies en schoonmaakmiddelen op te bergen, of juist een simpele keuken, Gennu realiseert graag samen met u de perfecte keuken voor uw kantoor.

Keukens op maat voor kantoren | Gennu

Een keuken op maat

Pantry keukens voor kantoren zijn leverbaar in diverse modellen, kleurstellingen en breedtes. Bij Gennu snappen we dat elke ruimte om een andere samenstelling vraagt. Daarom zijn wij, dankzij onder andere een breed scala aan fronten, keukengrepen en apparatuur, in staat om voor elke ruimte een passende keukenoplossing te bieden. Heeft u hulp nodig bij de invulling van uw ruimte? Neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag samen met u een eigen ontwerp, zodat de pantry volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Pantry keuken op maat | Gennu

Kwaliteitskeukens bij Gennu

Heeft Gennu uw interesse gewekt en wenst u voorzien te worden van professioneel advies? Dan nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze accountmanagers. Tijdens de eerste afspraak maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie samen uw wensen omtrent de kantoor pantry. De accountmanager zal gedurende het traject uw vaste aanspreekpunt blijven en zal ervoor zorgen dat alles geheel naar wens verloopt en jullie samen tot een mooi eindresultaat komen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief