Home » Gennu uw keukenpartner

Gennu uw keukenpartner

Gennu heeft inmiddels al meer dan 45 jaar ervaring op de projectenmarkt. Met meer dan 110.000 huishoudens die wij blij hebben gemaakt met hun keuken, zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare keukenpartner voor uw project. Samen met de koper maken wij bewuste keuzes om tot een succesvol resultaat te komen. Deze keuzes gaan verder dan alleen het kiezen van de juiste keuken, want wij staan u tevens graag bij als adviseringspartner tijdens de invulling uw project. Wij garanderen u hierbij een optimale betrokkenheid gedurende het volledige proces.

Keukenpartner voor projectontwikkelaars, aannemers en corporaties

Bij Gennu beschikken we over een ruim assortiment aan keukens van verschillend keukenmerken en in diverse prijsklassen. Samen met een vaste accountmanager en ons projectbureau wordt ons aanbod volledig afgestemd op uw doelgroep. Wij doen dit voor meerdere opdrachtgevers, waaronder:

Partner voor projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar vindt u bij Gennu een ruim aanbod aan keukens. Wij werken samen met enkele gerenommeerde keukenmerken en kunnen u keukens aanbieden voor elk budget. Bovendien staat er gedurende het volledige project een vaste accountmanager voor u klaar die u voorziet van vakkundig advies en professionele begeleiding.

Partner voor keukenaannemers

Voor aannemers nemen we zoveel mogelijk werk uit handen. Gennu staat u bij vanaf de VO-fase tot en met de oplevering van het project. Wij beginnen steeds vanuit een AutoCAD- of Revit-omgeving, waardoor we altijd een goede basis hebben voor zowel een nieuwbouwproject, als een keukenrenovatie.

Partner voor corporaties en beleggers

Ook voor corporaties en beleggers bieden wij een ruim aanbod keukens in diverse prijsklassen aan. Wij verzorgen het complete beheer van het keukentraject, om u zo veel mogelijk te ontzorgen.

Gennu projectkeukens

Gennu; uw partner voor uw keukenproject?

Op zoek naar een betrouwbare keukenpartner voor uw project? Gennu staat u graag bij vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering. Onze specialisten kunnen u aan het begin helpen met het creatieve proces door samen met u enkele ontwerpen te maken, waarna ons projectbureau dit kan visualiseren met hun tekenprogramma’s. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Gennu als keukenpartner kan bieden voor uw project? Neem dan gerust contact op met ons via het online contactformulier of telefonisch via 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief