Home » Nieuwe keuken woningbouw

Nieuwe keuken woningbouw

Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van projectkeukens, heeft Gennu meer dan voldoende kennis en kunde opgebouwd wanneer het gaat om het faciliteren van nieuwe keukens voor de woningbouw. Vele aannemers, projectontwikkelaars en woningcorporaties vanuit het gehele land gingen u reeds voor met de aanschaf van nieuwe keukens voor hun projecten. Sinds de oprichting van onze organisatie hebben we al meer dan 110.000 huishoudens mogen voorzien van passende projectkeuken.

Keukens op maat

Waar in Nederland u ook werkzaam bent, bij Gennu bedienen we opdrachtgevers door het gehele land. Ons ruime aanbod projectkeukens is enorm divers en kan bovendien volledig worden afgestemd op elke doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken voor het hogere huursegment, of dat het gaat om het ontwikkelen van keukens voor sociale huurwoningen of studentenhuizen, voor alle soorten projecten staan wij graag voor u klaar. Omdat wij in staat zijn om keukens voor de woningbouw volledig op maat te maken, verzekeren wij u ervan dat er altijd een keuken is die aansluit op uw wensen, de wensen van de doelgroep én het beschikbare budget.

Begeleiding tijdens uw woningbouwproject

Wanneer u graag vakkundig, betrouwbaar én duidelijk advies wenst, dan bent u bij Gennu gegarandeerd aan het juiste adres. Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze accountmanagers staan u dan ook gedurende het gehele project bij. Per project wordt er een vaste accountmanager aangewezen die gedurende het woningbouwproject uw aanspreekpunt zal zijn en het project zal begeleiden. Heeft u uw wensen en eisen van de keuken samen besproken? Dan wordt de keuken, na uw akkoord, door onze specialisten uitgewerkt in een 0-tekening die wordt ontwikkeld in AutoCAD of Revit.

Betrokken projectkeukenorganisatie

Samenwerken betekent samen bewuste beslissingen maken. Bij Gennu is de betrokkenheid bij ieder project erg hoog, want alleen dan kunnen we samen zorgen voor het gewenste eindresultaat! Wenst u advies over nieuwe keukens voor de woningbouw? Wij denken graag met u mee over de invulling van uw woningbouwproject en bieden u als projectontwikkelaar gedegen advies. Wij doen er alles aan om de woondromen van uw consumenten te realiseren!

Nieuwe keuken voor uw woningbouwproject

Bent u geïnteresseerd in de projectkeukens van Gennu? Of wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden? Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Neem gerust contact met ons via telefoonnummer 033 – 247 40 76 of via het online contactformulier op onze website. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief