Home » Standaard keuken huurwoning

Standaard keuken huurwoning

Wanneer u op zoek bent naar een standaard keuken voor huurwoningen, bent u bij Gennu aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar een basiskeuken voor het lagere huursegment, of een luxe keuken voor het hogere huursegment, onze keukens kunnen volledig op de huurdersmarkt worden aangepast. Uiteraard draaien wij ook voor een maatwerkopdracht onze handen niet om.

Zo bieden wij tevens de mogelijkheid om een standaard keuken voor huurwoningen aan te passen met extra opties. Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en keukenstijlen, zodat uw huurders uit een ruime selectie kunnen kiezen. Is er sprake van een meer uitgebreide huurderskeuze? Dan is dit geen enkel probleem! Ook huurders kunnen kiezen uit tal van mogelijkheden die Gennu te bieden heeft.

Keuken huurhuis voor woningcorporaties en beleggers

Woningcorporaties en beleggers krijgen bij Gennu volledige ondersteuning gedurende het gehele aankoopproces van keukens voor huurwoningen. Door bijvoorbeeld een preventief onderhoudscontract overeen te komen, garanderen wij u tijdig onderhoudswerkzaamheden te verrichtten wanneer dit benodigd is. Daarnaast ondersteunen wij u tijdens het opstellen van het mutatieonderhoudscontract en ontvangt u uiteraard na het aanschaffen van de keukens tien jaar garantie.

Huurhuis keuken bij Gennu

Wij helpen u graag op weg bij het vinden van de meest passende standaard keuken voor één of meerdere huurwoningen. Plan gerust een geheel vrijblijvende afspraak in met één van onze accountmanagers via ons online contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief