Home » Keukengroothandel

Keukengroothandel

Gennu is dé keukengroothandel voor de projectenmarkt. Ieder woningbouwproject heeft haar eigen kenmerken, zoals het unieke woonconcept, de woningtypes, de daarbij behorende prijsklassen en de desbetreffende doelgroep waarop wij onze keukens afstemmen. Wij pakken ieder project dan ook op als zijnde maatwerk. Bovendien hebben wij door onze flexibele oplossingen voor ieder budget een oplossing.

Bij Gennu staat het tevreden stellen en -houden van de klant hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een ruim aanbod aan projectkeukens, welke geheel naar wens aan te passen zijn. Tevens kunt u een selectie maken uit ons riante assortiment aan kwaliteitskeukens, zodat bewoners zelf de door hun gewenste variant kunnen kiezen. Benieuwd naar alle keukens? Deze kunnen altijd worden bezichtigd in onze showrooms.

Keukens voor projectontwikkelaars

Niet alleen dankzij het ruimte keukenaanbod vinden projectontwikkelaars hun weg naar Gennu, maar wij ondersteunen u als projectontwikkelaar op nog veel meer gebieden. Ieder project krijgt bij ons een vaste accountmanager die u en uw project ondersteunt met vakkundig advies en begeleiding. Zo verzorgen wij onder andere treffende keukenpresentaties en bieden wij keukens aan de hand van een unieke doelgroepsegmentatie, zodat er een goed beeld geschetst kan worden van de mogelijkheden binnen het project. Gennu is dé keukengroothandel voor projectontwikkelaars!

Keukengroothandel voor projectontwikkelaars | Gennu

Keukens voor aannemers

Van het voorontwerp (VO-fase) tot en met de oplevering van het project biedt Gennu als keukengroothandel volledige ondersteuning aan u als aannemer. Als vertrekpunt beginnen wij met het project vanuit AutoCAD of Revit. Hierin ontwikkelen wij een conceptmodel welke wij gedurende het traject verder uitwerken. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning voor een nieuwbouwproject, of de juiste begeleiding nodig hebt voor een renovatieproject, Gennu staat voor al uw keuken gerelateerde vraagstukken voor u klaar!

Keukengroothandel voor coöperaties en beleggers

Voor huurwoningen heeft Gennu keukens van diverse topmerken. Deze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen als het gaat om functionaliteiten en design. Daarnaast kunnen zij geheel naar de wensen (bijvoorbeeld op basis van het beschikbare budget) van corporaties of beleggers worden aangepast. Op deze manier is het mogelijk om voor iedere huurwoning een geschikte keuken samen te stellen.

Keuken huurhuis op maat | Gennu

Maak kennis met Gennu

Bent u op zoek naar een projectpartner en bent u benieuwd wat Gennu voor u kan betekenen? Dan bent u uiteraard van harte welkom in één van onze inspiratiestores. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers via het online contactformulier. Daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar via 033 – 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief