Home » Keuken ziekenhuis

Keuken ziekenhuis

Gennu is niet alleen projectpartner voor de woningbouw, maar staat tevens voor u klaar wanneer u voor uw project op zoek bent naar kwalitatieve en mooie keukens voor in ziekenhuizen. Van kleine pantry keukens of een eenvoudige basisopstelling, tot een uitgebreidere luxe keuken, wij zorgen er graag voor dat onze keukens naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van eenieder in het ziekenhuis.

Maatwerk keukens voor uw ziekenhuis

Wij beschikken over kwalitatieve projectkeukens geschikt voor ziekenhuizen en andere zorgcentra. De keukens zijn, indien gewenst, geheel naar eigen wens aan te passen. Dankzij ons ruime aanbod aan keukenstijlen en de vele soorten materialen, fronten, kleuren, handgrepen en keukenapparatuur, kunnen wij u garanderen dat u bij Gennu dé keuken vindt die u zoekt voor uw ziekenhuis.

We bespreken graag samen met u waar in uw ziekenhuis behoefte aan is, zodat we tot een eindresultaat komen waar zowel u als de eindgebruiker tevreden mee is. Zijn we samen tot de beste keukenoplossing gekomen? Dan gaan wij aan de slag met het realiseren van de keuken(s) en zorgen wij er uiteraard tevens voor dat deze geleverd én juist geïnstalleerd worden.

Keukens op maat voor ziekenhuizen | Gennu

Onze dienstverlening

Wanneer de keuken eenmaal in het ziekenhuis is geplaatst, gaat onze dienstverlening natuurlijk gewoon verder. Wij streven namelijk elke dag naar 100% klanttevredenheid en een goede nazorg hoort hierbij. Mochten er na installatie van de keukens vragen of problemen ontstaan, dan staat ons team van professionals graag voor u klaar om u hierbij te helpen en tot de juiste service-oplossingen te komen.

Gennu uw projectpartner voor keukens

Gennu is dé leverancier van keukens voor in ziekenhuizen. Wenst u graag meer informatie over wat wij voor u en uw project kunnen betekenen? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen met één van onze accountmanagers. Contact opnemen kan via het online contactformulier op onze website of telefonisch via telefoonnummer 033 - 247 40 76.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief