Home » Vastgoed keukens

Vastgoed keukens

Bent u als vastgoedbeheerder, projectontwikkelaar of aannemer in de vastgoedmarkt op zoek naar kwalitatieve vastgoed keukens? Gennu is gespecialiseerd in het verzorgen van keukenprojecten voor zakelijke markten, waaronder de vastgoedmarkt. Zo kunnen wij onder andere kwalitatieve keukens leveren voor bijvoorbeeld appartementen, nieuwbouw- en verbouwprojecten, kantoren, zorginstellingen en recreatiewoningen.

Vastgoed keukens bij Gennu

U bent bij Gennu verzekerd van keukens die aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design voldoen. Of het nu gaat om projectkeukens voor woningen in de huursector of juist voor het luxe koopsegment, er is bij Gennu altijd een keuken die aansluit bij uw vastgoedproject. Voor iedere doelgroep en elk budget denken wij als keukenpartner graag met u mee over de beste keuken voor uw project.

Keukens op maat

In ons aanbod vindt u projectkeukens van onder andere concept130 en Pronorm in verschillende opstellingen en keukenstijlen. Omdat ieder natuurlijk zijn of haar eigen wensen en eisen heeft, zijn er tal van mogelijkheden wat betreft de inrichting, samenstelling en accessoires van de keuken. Voor ieder project weten wij een keuken samen te stellen die perfect aansluit bij de wensen van u als beheerder, aannemer of projectontwikkelaar in het vastgoed.

Betrokken projectkeukenorganisatie

Bij Gennu vinden we het enorm belangrijk om vanaf het begin een goede samenwerking op te zetten. Een goede samenwerking, waar samen bewuste beslissingen gemaakt worden, moet immers uiteindelijk leiden tot een mooi eindresultaat. U bent bij ons dan ook zeker van:

  • Accuraat en gedegen (keuken)advies;
  • Professionele dienstverlening;
  • Vakkundige begeleiding van begin tot eind;
  • Ruim keukenaanbod;
  • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Door bij ieder project zeer betrokken te zijn en mee te denken over de invulling van uw vastgoedproject, maken wij het mogelijk om de woondromen van u en uw consumenten waar te maken.

Nieuwe keuken(s) voor uw vastgoedproject?

Bent u geïnteresseerd in de vastgoed keukens van Gennu voor uw vastgoedproject? Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u ondersteunen van A tot Z. Neem gerust contact met ons op en plan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze accountmanagers. Contact opnemen kan telefonisch via 033 – 247 40 76 of via het online contactformulier.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief