Home » Standaard keukenblok woningbouw

Standaard keukenblok woningbouw

Bent u zich als projectontwikkelaar aan het oriënteren op een standaard keukenblok voor uw woningbouwproject? Dan bent u bij Gennu aan het juiste adres. Wij bieden namelijk passende keukenoplossingen voor diverse doelgroepen. Wanneer u als projectontwikkelaar op zoek bent naar een geschikte keuken voor appartementen, studio’s of woningen met weinig keukenruimte, kan een standaard keukenblok de uitkomst bieden. Bij Gennu zorgen wij ervoor dat standaard keukenblokken voor de woningbouw altijd aansluiten op de behoeften en wensen van de projectontwikkelaar én de gebruikers.

Standaard keukenblok woningbouw van Gennu

Wanneer een woning weinig keukenruimte heeft, is een standaard keukenblok erg geschikt. Een standaard keukenblok is over het algemeen recht en beschikt over de standaard basisvoorzieningen van een keuken. Deze voorzieningen bestaan vaak uit enkele kastjes en/of lades, een gootsteen en eventueel andere gewenste apparatuur. Of het nu gaat om een standaard keukenblok voor de sociale huursector of juist voor koopwoningen, bij Gennu beschikken we over een ruim aanbod en zijn we bovendien flexibel in de mogelijkheden. Hierdoor kunnen we voor elk woningbouwproject een passende keukenoplossing bieden.

Standaard keukenblok naar wens

De keukenblokken kunnen worden uitgevoerd in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Hierdoor is er voor elke stijl wel een bijpassend keukenblok te verkrijgen. Onze ervaren specialisten bieden u van tevoren diverse ideeën en ontwerpen voor een standaard keukenblok, waarbij deze na akkoord door onze specialisten volledig wordt uitgewerkt in een 0-tekening. Bent u tevreden? Dan worden onze keukens stuk voor stuk op maat geleverd en gemonteerd.

Vakkundig advies voor een standaard keukenblok voor de woningbouw

Gennu heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring op de projectenmarkt en met het verzorgen van keukens voor de woningbouw. Veel projectontwikkelaars kiezen dan ook voor Gennu voor een betrouwbaar keukenadvies. Omdat we bij elk project een hoge betrokkenheid zeer belangrijk vinden, zal er altijd een vaste accountmanager voor u klaarstaan gedurende het gehele traject. Dit, om ervoor te zorgen dat we samen het gewenste resultaat behalen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Bent u voor een woningbouwproject op zoek naar standaard keukenblokken van goede kwaliteit? Dan kan Gennu u verder helpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze accountmanagers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen het gewenste resultaat te behalen. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 033 - 247 40 76 of bekijk de contactgegevens van onze accountmanagers.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief