Home » Standaard keuken woningbouw

Standaard keuken woningbouw

Een nieuwbouwwoning die met keuken wordt opgeleverd, beschikt vaak over een standaard keuken. Bent u zich als projectontwikkelaar aan het oriënteren op een (standaard) keuken voor uw woningbouwproject? Dan kan Gennu u hierbij volledig van dienst zijn.

Een standaard keuken voor een nieuwbouwwoning bestaat vaak uit minimale standaard keukenvoorzieningen, zoals een wasbak, een fornuis, een afzuigsysteem, een oven of combimagnetron en een koelkast. Daarnaast beschikt een standaard keuken meestal over een modern en eenvoudig design met weinig extra's.

Gennu als projectpartner voor een standaard keuken woningbouw

Voor het vinden van een standaard keuken voor nieuwbouwwoningen, bent u bij Gennu aan het juiste adres. Ons keukenaanbod bestaat uit meerdere standaard keukens waaruit u als projectontwikkelaar kunt kiezen. Of het nu gaat om keukens voor het lagere, middenklasse of hogere segment, bij ons bent u verzekerd van een keuken op maat. Met projectkeukens van de topmerken Siematic, concept130, Systemat en Pronorm, hebben wij voor ieder woningbouwproject een passende standaard keuken.

Standaard opstellingen

Om u een beeld te geven van het aanbod aan standaard keukenopstellingen binnen ons assortiment, hebben wij een selectie gemaakt van diverse keukenopstellingen. Deze zijn afgestemd op verschillende woningtypes en kunt u niet alleen op onze website, maar ook bij ons in de showroom komen bezichtigen.

Voordelen van een standaard keuken:

  • Aangepast op woningtype
  • Aangepast op wensen projectontwikkelaar
  • Aangepast op doelgroep
  • In verschillende keukenopstellingen
  • In diverse prijsklassen te verkrijgen

Plan een vrijblijvende kennismakingsgesprek in

Mede door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander hoe wij in de wensen en behoeften van u en uw doelgroep kunnen voorzien. Bovendien ontzorgen wij u tijdens het gehele implementatieproces. Van oriëntatie tot aan de nazorg, alles wordt door ons geregeld. Heeft u interesse in een projectkeuken van Gennu? Plan dan gerust geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief