Home » Nieuws » Persbericht Gennu

Persbericht Gennu

Gennu: Nieuwe aanbieder van projectkeukens voor aannemers

Vanaf 1 april 2023 slaan Eigenhuis Projecten en Nuva Projecten de handen ineen en presenteren ze met trots hun nieuwe bedrijf: Gennu. Een passende samensmelting van de Generaties van Nu. Waarbij de levensfase van de consument met bijbehorende wensen en smaken centraal staan. Gennu is stevig geworteld met ruim 70 jaar aan gezamenlijke ervaring en kennis van de verschillende generaties en heeft daarmee voor ieder project dé beste keukenoplossing.

Gennu heeft zich gespecialiseerd in de specifieke kenmerken per generatie. Wat drijft vanuit generalistisch oogpunt de millennials? Wat vindt generatie Z belangrijk in zijn of haar woonomgeving? En op welke wijze en met welke communicatiemiddelen wenst een babyboomer benaderd te worden? Door deze verdiepingsslag weet Gennu als geen ander wat de behoeften zijn van iedere generatie ten opzichte van de woon/keukenruimte en waaraan deze dienen te voldoen om zich gelukkig en comfortabel te voelen.

Over Gennu

Gennu biedt projectkeukens voor iedere generatie. Als sparringpartner helpt Gennu aannemers en projectontwikkelaars om samen tot het beste resultaat te komen. Dit gebeurt in één van de 21 inspiratiestores van Gennu, waarin de verschillende generaties en hun wensen centraal staan.

Gennu is klaar voor de toekomst en staat garant voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Samen met Gennu zorgt u voor dé beste keukenoplossing voor ieder project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief