Home » Nieuws » Heropening Eigenhuis Keukens en SieMatic aan de Ringveste Houten

Heropening Eigenhuis Keukens en SieMatic aan de Ringveste Houten

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van de showroom van Eigenhuis Keukens en SieMatic aan de Ringveste in Houten. In onze showrooms vindt u het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukens, een waar walhalla voor onze gezamenlijke klant!

Unieke keukenpresentaties

Met gepaste trots willen wij u en onze gezamenlijke klant graag verwelkomen in onze showrooms waar zowel de hoogwaardige en elegante Eigenhuis keukens als de overweldigende SieMatic keukenpresentaties met internationale allure te bewonderen zijn.

Een bezoek aan onze vernieuwde showrooms opent een deur naar een nieuwe wereld. Alle mogelijke keukenopstellingen in alle mogelijke materialen en kleuren zijn er te ontdekken. U vindt er unieke keukenpresentaties die stuk voor stuk inspirerend en stijlvol zijn gepresenteerd.

Elegant en charismatisch zijn enkele trefwoorden die de Duitse keukens van de merken Systemat, Pronorm en concept130 omschrijven. De keukens staan bekend om hun design, kwaliteit en creatieve vormgeving. Het merk SieMatic staat synoniem voor Duitse keukens met oog voor individueel design in functie van het interieur en de levenswijze.

Van harte welkom in onze vernieuwde showrooms

U en onze gezamenlijke klant zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wenst u uitgebreid geïnformeerd te worden dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen met één van onze accountmanagers.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf uzelf in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief